15.1 C
Koprivnica
Srijeda, 29. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sve za klince

Uz gradski vrtić izgradit će plivalište, projekt težak 85 tisuća eura već je u realizaciji, sve bi trebalo biti gotovo do ljeta
U

Budući da vrtić radi cijeli dan i to u dvije smjene, želimo osigurati što više raznovrsnih sadržaja za našu djecu, poručio je gradonačelnik

Ne propustite

Grad Đurđevac prijavio je još jedan projekt koji je usmjeren najmlađim stanovnicima grada. Radi se o izgradnji plivališta u Dječjem vrtiću Maslačak Đurđevac.

Iz Grada ističu da je projekt prijavljen na raspisani poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU. Ukupna vrijednost projekta iznosi oko 85.200 eura, dok očekivani iznos sufinanciranja iznosi oko 50.270 eura.

– Cilj projekta je izgraditi plivalište za potrebe polaznika Dječjeg vrtića Maslačak u Đurđevcu, čime će se osigurati dodatne sportske aktivnosti i programi u vrtiću. Time će se osigurati i da svi naši vrtićarci postanu pravi plivači u sklopu programa Male škole plivanja – poručuju.

Gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči je, pak, dodao da se ovim projektom želi najmlađim stanovnicima osigurati kvalitetno provođenje slobodnog vremena, a cilj je djecu od malena poticati na bavljenje sportom te tako prevenirati pretilost.

Gradsko vijeće Đurđevac
Foto: Ivan Balija

– Vođeni tim svjetskim problemom želja nam je obogatiti program sportske igraonice te tako ponuditi djeci mogućnost plivanja u sklopu vrtićkog programa. Kroz program djeca bi zadovoljila svoje potrebe za kretanjem, igrom i druženjem – rekao je Janči.

Dodao je da je projekt prijavljen i započela je njegova realizacija.

– Plivalište će se izgraditi u neposrednoj blizini zgrade vrtića, a planirano je da do ljeta bude gotovo – poručio je Janči.

– Provođenjem ovog projekta dodatno ćemo podići standard i dostupnost usluga koje pruža naš vrtić svojim polaznicima i to na razinu vrtića u većim gradovima. Budući da vrtić radi cijeli dan i to u dvije smjene, želimo osigurati što više raznovrsnih sadržaja za našu djecu – poručio je Janči za kraj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

MLADI & USPJEŠNI

[VIDEO] BRAVO! Troje mladih i talentiranih glazbenika iz naše županije na popisu najboljih ispod 30 godina

Hrvatsko društvo skladatelja (HDS Zamp) objavilo je zanimljiv popis na kojem se našlo 30 uspješnih hrvatskih autora, mlađih od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×