10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Idući korak?

Uz ovih šest koraka znat će te je li vaš muškarac spreman za brak
U

U nastavku donosimo šest znakova po kojima se može prepoznati je li vaš muškarac spreman na idući korak u vezi

Ne propustite

Američko istraživanje otkrilo je da se više od polovice muškarca od 21. do 24. godine žele što prije oženiti i imati djecu.

Kolumnist Andy Ajzenkopf smatra kako brak pruža brojne prednosti za muškarca, poput redovitog seksa, ispunjenog slobodnog vremena s partnericom i mogućnosti osnivanja obitelji.

U nastavku donosimo šest znakova po kojima se može prepoznati je li vaš muškarac spreman na idući korak u vezi.

Želja za “smirivanjem”

Muškarac koji svoj život doživljava kaotičnim i u njega želi uvesti red, izgubio je interes za čestim izlascima i pijankama s ekipom, pokazuje da je spreman “smiriti se”. Zbog toga će svojoj djevojci sve češće davati naznake da razmišlja o budućnosti odnosa.

 Zajednički život je privlačan

Muškarcu kojemu je dosadilo nalaženje nekoliko puta na tjedan, a da to nije samo zbog nepotrebnog trošenja benzina već zbog želje da svakodnevno zajedno provodi vrijeme s partnericom, spreman je da ljubav “zagospodari” njegovim životom.

I njene mane su podnošljive

Za razliku od prošlih veza ne smeta mu što njegova partnerica može satima hodati po dućanima, što ne vadi kosu iz odvoda nakon tuširanja ili što ga zafrkava pred prijateljima…odnosno ne postoji ništa kod nje što ga potpuno “izbacuje iz takta”.

Njena obitelj je i njegova

Međusobno su upoznali obitelji, obilježili rođendane, krstitke i druga zajednička druženja, a obitelj partnerice je prihvatila činjenicu da je on važan faktor u njezinom životu. Osim toga, njezin tata unatoč sitnim provokacijama koje “servira” kandidatu za zeta, postaje mu sve draži do te mjere da želi s njim provoditi vrijeme i popiti koje pivo, pokazuje da smatra odnos dubljim nego prolaznu vezu.

Zna koji prsten želi…

Iz njezine priče ili sitnih znakova shvatio je da ona nipošto ne želi žuto već bijelo zlato, ili da su joj draži jednostavni od glomaznih prstena, a i sam je nekoliko puta prolazeći kraj dućana “bacio oko” na cijene. Muškarac na toj razini sami odlazak u kupovinu više ne gleda kao dužnost već jednu od gesti dokazivanja ljubavi.

Zamišlja je kao majku svoje djece

Muškarac koji svoju djevojku zamišlja kao majku njihove djece time pokazuje da temelj odnosa nije strast ili prolazna zaljubljenost, već poštovanje i ljubav prema partneričinom karakteru, kao i povjerenje da će ona biti sjajna majka, piše 24sata.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira napravila pravi party, svojom vatrenom energijom “prodrmala” sve

U Pitomači se slavi Vidovo i Dani općine, a Indira Forza dobro je "prodrmala" mještane na prvom koncertu vikend...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×