ZAHVALA IZ PULS-a

Uz pomoć Podravkaša i uplata građana prikupljeno 75.500 kuna za prvu fazu liječenja Ivane Ivančan

Svi koji i dalje žele pomoći Ivani, mogu to učiniti uplatom donacije na njen žiro račun: Ivana Ivančan, Molve, IBAN HR2823400093103605517, s naznakom „Donacija za zdravstvene potrebe“. BIC (SWIFT) za uplate iz inozemstva je PBZGHR2X.

14:25h
0
Ivana Ivančan, Foto // Udruga volontera Podravke PULS

Krajem prošle godine Udruga volontera Podravke – Puls pokrenula je inicijativu „Potaknimo jedni druge i pomozimo Ivani“ kako bi prikupili dovoljno sredstava za odlazak kolegice Ivane Ivančan na liječenje u Njemačku.

Podsjetimo, Ivana boluje od rijetkog slučaja karcinoma u području žučovoda. Mogućnosti za liječenje u Hrvatskoj više nema, no pronašla je novu nadu u njemačkoj klinici „Praxisgemeinschaft fur Zelltherapie“ gdje prima imunoterapiju s dendritičkim stanicama. U prvoj fazi liječenja Ivana treba proći četiri ciklusa terapije od kojih svaki ciklus košta 5.155,66 eura. Nakon toga slijedi analiza zdravstvenog stanja i kreira se daljnji plan. Za prva dva ciklusa Ivana je imala vlastita financijska sredstva, no za preostala dva trebala je pomoć svih nas.

Za potrebe Ivaninog liječenja, putem PULS-a prikupljeno je 75.500,00 kn, a novac je sredinom siječnja 2021. s računa Udruge Puls prebačen Ivani. Uz Podravkaše, u ovu akciju su se uključili i mnogobrojni građani, ali i različite udruge i druge pravne osobe koji su donacije uplatili direktno na Ivanin žiro račun. Osigurano je dovoljno financijskih sredstava za prvu fazu liječenja, ali i za početak druge faze. 

Ivana se javila Udruzi po povratku iz Njemačke s netom završene imunoterapije: 

Puno hvala svima koji su pokazali veliko srce i donirali mi i najmanji dar za liječenje te mi tako omogućili da nastavim s terapijom i liječenjem. Vaša pomoć, podrška i razumijevanje od iznimne su mi važnosti. Za sada je sakupljeno dovoljno novaca, ali još uvijek je neizvjestan moj tijek liječenja i koliko će zapravo biti potrebno terapija u Njemačkoj. Doktor vidi pomak i nada se najboljem kao i ja te predlaže daljnji nastavak terapija. Moja jedina želja je da ozdravim i nastavim normalno sa životom i dat ću sve od sebe da se to ostvari i da ne iznevjerim Vaše povjerenje koje ste mi dali tijekom donacije za moje liječenje. Nastavit ću se hrabro s velikom pozitivom i vjerom boriti s bolešću kao i do sada – poručila je. 

Svi koji i dalje žele pomoći Ivani, mogu to učiniti uplatom donacije na njen žiro račun: Ivana Ivančan, Molve, IBAN HR2823400093103605517, s naznakom „Donacija za zdravstvene potrebe“. BIC (SWIFT) za uplate iz inozemstva je PBZGHR2X.

Ovim putem Udruga Puls zahvaljuje svima koji su ove blagdane uljepšali Ivani i koja je zahvaljujući svima željnima pomoći, u novu 2021. godinu ušla sretnija i puna nade.

čitam...