NOVI TERMIN

Uz predstavu Korak po korak do čiste planete djeca će naučiti odlagati otpad

Ulaznice koje ste podigli za predstavu 23. travnja vrijede za iste termine, a ostali mogu kupiti ulaznice po cijeni od 20 kuna.

09:31h
0

Iz Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica obavještavaju najmlađu publiku da će se predstava „Korak po korak do čiste planete“ Gradskog kazališta „Zorin dom“ iz Karlovca ipak održati u novom terminu, 7. svibnja.

Uz ovu zabavnu i zaigranu predstavu djeca će naučiti gdje odložiti koje smeće te kako ga što više smanjiti u svakodnevnom životu. Kroz zanimljivu priču će vas voditi junaci Ružica eko-ratnica i njezin prijatelj Dino koji vam obećavaju puno smijeha i zabave. Kako bi bili što više uživljeni u uloge, kreatori ove predstave su glumcima izradili scenografiju i kostimografiju koristeći stare scenografije koje više ne koriste, a svu su odjeću kupili u trgovinama rabljene robe. Time su željeli pokazati kako i sami čuvaju prirodu i ne stvaraju novi otpad.

Predstava će se održati u dvorani Domoljub u dva termina 7. svibnja, u 17 i 19 sati.

– Ulaznice koje ste podigli za predstavu 23. travnja vrijede za iste termine, a ostali mogu kupiti ulaznice po cijeni od 20 kuna. Kako bismo vam omogućili brži ulazak u dvoranu Domoljub, molimo da rezervirane ulaznice podignete 24 sata prije održavanja predstave – poručuju iz Domoljuba.

Ulaznice možete podići u Domoljubu radnim danom od 13 do 17 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390. Predstava će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera, stoga je broj ulaznica ograničen.