Valentinovo za pamćenje // Massimo osobno najavio veliki spektakl u Koprivnici

13:14h
0
Massimo na konferenciji za novinare u koprivničkom kinu Velebit // Foto: Marko Horvat

Koliko je uistinu riječ o važnom događaju vrijednom velike pažnje, dovoljno govori i to što ga je u Koprivnicu došao najaviti sam Massimo. Riječ je o koncertu u sklopu mini turneje povodom Valentinova (Zagreb-Split-Koprivnica), a koji će se u nedjelju, 16. veljače održati u koprivničkoj Sportskoj dvorani Srednje škole s početkom u 19 sati.

Bit će to prvi takav spektakularni nastup ovog pjevača u Koprivnici, a domaća će ga publika imati prilike vidjeti tek po drugi puta i to nakon 17 godina, koliko je prošlo od njegovog nastupa u tadašnjoj diskoteci Papillon.

– Koprivnica je jedno vrlo urbano mjesto u Hrvatskoj, gdje bih ja svakako trebao imati koncert. Pošto već dugo nisam bio ovdje, mislim da ćemo napraviti dobar posao te da će koncert biti uspješan – istaknuo je Massimo.

Na konferenciji za novinare održanoj u koprivničkom kinu Velebit bili su i predstavnici organizatora Tomislav Horvatinović (Nexus produkcija), Marin Hraščanec (Intek Croatia) te Marijana Četković (Aquarius Records). 

Massimo je istaknuo i po čemu će ovaj koncert biti poseban te zašto se najavljuje kao spektakl i koprivnički glazbeni događaj desetljeća.

– Imamo posebne probe uz ovu turneju, svirat ćemo neke pjesme koje nismo do sada svirali, ali ne želim reći koje, jer će to biti iznenađenje. Početak koncerta se sigurno mijenja, a samim time i središnja struktura koncerta, uvest ćemo nešto novih pjesama te neće biti violina, viole i čela, nego ćemo imati brass sekciju o kojoj brine Igor Geržina. Igor je i gost saksofonist – najavio je Massimo, ali je nešto od iznenađenja odlučio ostaviti i u tajnosti.

Tomislav Horvatinović, Marin Hraščanec i Massimo na pressici // Foto: Marko HorvatNo, otkrio nam je još i kako će bina biti vro interesantna te da je i on sudjelovao u njenom osmišljavanju.

– Sad se i u to počinjem miješati, ali ja moram brinuti o svemu pa tako i o tome. Samo nisam siguran hoćemo li s tom istom binom iz Zagreba dolaziti i u Koprivnicu, jer sve zavisi o veličini prostora u kojem će koncert biti održan – kazao je legendarni pjevač, koji je još prošle godine proslavio 30 godina uspješnog djelovanja na glazbenoj sceni.

Organizatori koncerta su Aquarius records, Intek Croatia te Nexus Production. Cijena ulaznice je u pretprodaji 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna. Svi zainteresirani svoje ulaznice za najavljeni spektakl mogu kupiti u Šarenom dućanu u Koprivnici. No, promocija koncerta će se vršiti na području čak pet susjednih županija, što znači da će i njihovi središnji gradovi dobiti svoja prodajna mjesta karata. Prodaja ulaznica počinje već sutra, 15. siječnja.

Medijski pokrovitelj koncerta – Koprivnica.net