4 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
apel

Varaždinski obrtnici pozivaju na pomoć mladom kolegi Damiru Harambaši koji je nedavno izgubio brata u strašnoj nesreći
V

Obrtnička komora Varaždinske županije uputila je apel svim obrtnicima da pomognu mladom Damiru, bratu preminulog mladića. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Ne propustite

Sredinom veljače u Svetom Petru nedaleko od Ludbrega dogodila se strašna tragedija. U automehaničarskoj radionici došlo je do eksplozije uslijed skidanja gumenih crijeva povezanih sa spremnikom goriva. U nesreći je smrtno stradao 18-godišnji mladić, a 45-godišnji muškarac je zadobio opekline. Radi se o obitelji Harambaša.

Obrtnička komora Varaždinske županije uputila je apel svim obrtnicima da pomognu mladom Damiru, bratu preminulog mladića. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Poštovani kolege obrtnici,

obraćajući se svima Vama, molimo za pomoć našem kolegi, mladom obrtniku, koji je na samom ulasku u svijet obrtništva proživio tragediju i ostao bez svega. Damir Harambaša, po struci autolimar, rođen je 5. svibnja 1997. godine. Živi s roditeljima u Svetom Petru u blizini Ludbrega.

Obrt je registrirao za održavanje i popravak karoserija i počeo s radom 16. travnja 2018. godine. Kao obrtnik-početnik uz pomoć roditelja opremio je malu radionu (6×6,5m) nužnom opremom.

No, dogodila se tragedija. U nesreći kojoj je kumovalo neiskustvo i niz nesretnih okolnosti, u požaru je stradalo sve, osim zidova. Nažalost, posljedice nesreće su još tragičnije, jer je smrtno stradao njegov 19-godišnji brat, a otac je teško opečen. Jasno je da bez pomoći, prije svega velike obrtničke obitelji, mladi čovjek s tolikom tragedijom iza sebe ne može nastaviti dalje sam.

Apeliram na Vaše razumijevanje teške situacije i solidarnost te molim da se prema svojim mogućnostima uključite u pružanje pomoći donacijom na:

DAMIR HARAMBAŠA, Sveti Petar, Harambašina 32
IBAN PRIMATELJA: HR4823860021119021864. Podravska banka
OPIS PLAĆANJA: Donacija Harambaša

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×