6.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Večeras ljetno piknik kino u Štaglincu
V

Ne propustite

I ove godine Vas pozivamo da nam se pridružite na našem tradicionalnom “Ljetnom piknik kinu” koje organiziramo već treću godinu zaredom!

Ove godine Vas sa kinom i filmom “U troje sa žigolom” časti Udruga žena “Proljeće” Štaglinec koja Vas poziva da dođete u što većem broju te da prilikom dolaska podržite nastavak održavanja našeg piknik kina odvojivši koju kunu kao dobrovoljni prilog!

Naime Udruga je ove godine odvojila određenu svotu novca za prikazivanje filma te su Vam članice pripremile kokice, slane digane delicije, kuhani kukuruz i sok kako bi Vas sve zajedno ugodno dočekale, ugostile i omogućile Vam događaj koji se ne propušta, a Vas molimo da im zauzvrat izađete u susret sa Vašim dobrovoljnim prilogom!

Na Vama je da ponesete dekice, ležaljke, jastučiće, stolčiće ili nešto drugo na čemu ćete se udobno smjestiti te dobru volju i raspoloženje, a mi smo samo za Vas pripremile nešto za gricnut i popit i naravno jednu opuštenu komedijicu za savršeno provedenu večer!

Početak je danas (utorak) u 21.30 sati. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sretan imendan

[IMENDANI] Ema i Marta već čekaju vaše čestitke!

Danas imendan slave Ema i Marta! Ema je ekspresivna, mlada i angažirana osoba. Marta je mudra, atraktivna, razgovorljiva, tolerantna i ambiciozna...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×