11.8 C
Koprivnica
Petak, 23. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dobar početak godine

Velik odaziv dobrovoljnih darivatelja krvi u siječnju
V

Ne propustite

Dobrovoljnim akcijama u siječnju odazvalo se čak 514, a krv je dalo 469 dobrovoljnih darivatelja krvi.

Kalendarom akcija dobrovoljnog davanja krvi u 2017. godini završena je akcija koja je trajala od 16. do 20. siječnja.

Na organiziranim akcijama u sjedištu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica dana 16. siječnja u ponedjeljak prikupljeno je 134 doza krvi od 146 prijavljena darivatelja krvi, dok je u utorak 17. siječnja krv dalo 120 od 130 prijavljenih darivatelja krvi.

U srijedu 18. siječnja također na gradskoj akciji krv je dalo 73 od 82 dobrovoljna darivatelja krvi koji su pristupili akciji.

Dana 19. siječnja u četvrtak na Hrvatskim željeznicama u Koprivnici krv je dalo 38 od 39 darivatelja krvi koji su pristupili akciji, a u poslijepodnevnim satima u Rasinji od prijavljenih 37 krv je dalo 32.

Zadnjeg dana u petak 20. siječnja djelatnici Policijske uprave Koprivničko-križevačke dali su 48 doza krvi, a akciji se odazvalo njih 52. U Koprivničkim Bregima u poslijepodnevnim satima krv je dalo 24, a akciji je pristupilo njih 28.

Muškarci još uvijek prednjače u darivanju pa je tako krv darivalo 400 muškaraca i 69 žena.
Krv je prvi puta dalo 19 dobrovoljnih davatelja krvi, dok je stoti put dao Mladen Sremec kojem čestitamo na ovoj humanoj gesti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

HOBI ZA KOJI SE ŽIVI

FOTO/VIDEO Legrad je prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita, a mladi Dino pravi je maher sa sprejem: Crtanje murala postalo je moj stil života

Legrad je već duže prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita i to ponajprije zahvaljujući Gordanu Cvetniću (51) koji je prije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×