31 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Još malo do cilja

VELIKI USPJEH Čokolaterija Hedona u samo dva dana prikupila više od 3200 dolara za opremanje križevačkog Choco Bara
V

Otvaranje Choco Bara, koje je planirano za jesen ove godine, omogućit će zapošljavanje još pet osoba, od kojih su dvije osobe s invaliditetom.

Ne propustite

Čokolaterija Hedona, socijalno poduzeće kojeg je osnovala Udruga invalida Križevci, pokrenula je crowdfunding kampanju za opremanje Choco Bara čije je otvaranje planirano na jesen ove godine u središtu Križevaca.

Kampanja je pokrenuta u srijedu, 25. travnja, s ciljem prikupljanja 5000 dolara, a danas je već prikupljeno preko 3200 dolara, tj. više od 60 posto željenog iznosa koji je potreban za opremanje kuhinje i šanka prema visokim standardima, odnosno za kupnju pećnice i točionika za vruću čokoladu.

Otvaranje Choco Bara, koje je planirano za jesen ove godine, omogućiti će zapošljavanje još pet osoba, od kojih sudvije osobe s invaliditetom. Grad Križevci je Choco Baru dodijelio prostor u novootvorenom Tehološkom parku.

Čokolaterija Hedona d.o.o. – socijalno poduzeće osnovala je Udruga invalida Križevci u veljači 2013. sa željom da se tu prvenstveno zapošljavaju osobe s invaliditetom.

Do svibnja 2015. u poduzeću je bilo zaposleno šest osoba, no kako je tržište prepoznalo kvalitetu proizvoda i kako se poslovanje počelo širiti javila se potreba za zaposlenjem još dvije osobe.

Kampanji se može pridružiti svatko od vas, a više o detaljima možete saznati ovdje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ponovljen postupak

Teško stradao u nesreći u Miškininoj, Koprivničancu dosudili 49.000 eura naknade i čak 34.000 eura sudskih troškova

Petero prijatelja vozilo se Miškininom u Koprivnici u noćnim satima. U jednom trenu došlo je do izlijetanja kod raskrižja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×