Tinejdžer matirao Dinamo

VIDEO Bruno Bogojević: Sretan sam što sam postao dio povijesti, a sada sve ovisi o meni

Dijelom sam za to zaslužan i ja, a većinom ekipa i trener Kopić koji mi je dao šansu. Sretni smo svi, ali dalje treba raditi, rekao je Bruno Bogojević.

14:46h
0
Bruno Bogojević // Screenshot: YouTube

Prošlo kolo bila je utakmica snova za mladog napadača Slavena, 18-godišnjeg Brunu Bogojevića.

Mladić iz Slavenove škole, kojeg je ove sezone Željko Kopić nekoliko puta gurnuo u vatru, postao je junak utakmice s Modrima i vjerojatno im izbio svaku šansu za osvajanjem prvenstva iz ruku.

U 92. minuti nakon asistencije Gregurine sam je jurnuo na Livakovića te mu hladnokrvno gurnuo loptu kroz noge, za erupciju oduševljenja suigrača, gledatelja i trenera.

– Dojmovi su se slegli dan poslije. Sretan sam što sam postao dio povijesti, nakon devet godina opet smo pobijedili Dinamo. Dijelom sam za to zaslužan i ja, a većinom ekipa i trener Kopić koji mi je dao šansu. Sretni smo svi, ali dalje treba raditi – rekao je još uvijek školarac Bogojević za Sportske novosti.

Smatra da je svojom izvedbom pokazao da mu je mjesto među prvotimcima Farmaceuta.

– Prošao sam dosad dvoje pripreme sa seniorskom momčadi, s njima i treniram, a uglavnom igram za juniore. Mislim da sam opravdao trenerovo povjerenje – rekao je on.

Njegovog uzleta do prve momčadi ne bi bilo bez podrške njegovih najbližih, no svjestan je tko je najodgovorniji za daljnji tijek karijere.

– Primio sam brojne čestitke, a najveću podršku imam od obitelji. Jasno je da su zadovoljni i svi prijatelji. Nadam se da ću uspjeti u nogometu, a sad sve ovisi o meni – poručio je Bogojević.

čitam...