Dobra stvar

VIDEO Koprivničanka Anna Moor vodi nas kroz djetinjstvo u novom singlu, poslušajte Genoviu

08:17h
0

Koprivničanka Romana Pavliša objavila je novu pjesmu “Genovia” pod svojim umjetničkim imenom Anna Moor.

– Genovia je imaginarno mjesto prema kojem putujem kad počnu navirati slike iz mojeg predivnog djetinjstva obilježenog snažnom figurom osobe koja mi je pomogla da se oslobodim i postanem ono što sam oduvijek htjela. O tom dalekom i veoma osobnom putovanju najbolje govori stih “Zato duboko u meni postoji mjesto koje nikad nitko neće pronaći.” – kaže autorica o pjesmi.

Ona je autorica i glazbe i teksta, za aranžman, programiranje i produkciju zaslužan je Teo Golub (kids from the sky) dok je mastering radio Marin Hraščanec iz Intek Musica. U pjesmi se pojavljuju i Hrvoje Štefanić na trombonu te Ivan Grobenski na el. gitari.

Pjesmu je posvetila sebi posebnoj osobi.

– Pjesmu posvećujem djedu kojeg više nema, za njegov 77. rođendan, te se nadam da će svi koji su nekoga izgubili pronaći utjehu, ali i sreću, jer oni koje volimo nikad doista ne odlaze – kaže Anna.

Pogledajte spot u režiji Dinka Šimca koji nas vodi kroz prizore autoričina djetinjstva. Za kostimografiju je zaslužna Marija Izabela Rajić (Clés), malu Annu utjelovila je trogodišnja Judita, a djeda Miroslav Harambaša.