ZAPOČELA JOŠ JEDAN NOVI CIKLUS

VIDEO Anna Moor jesen počela novim spotom za singl Život je rijeka

U spotu se pojavljuje afrički plesač sa zagrebačkom adresom Abi Seydi koji je svoj doživljaj pjesme interpretirao plesnim pokretima.

09:59h
0
Foto: Anna Moor

Život kao rijeka sedmi je singl Anne Moor s njenog nadolazećeg albuma koji planira objaviti krajem ove ili početkom sljedeće godine.

– Sve počinje u jesen, a kiše, boje i mirisi potiču me da i ja započnem još jedan ciklus. Baš zato ovo razdoblje želim obilježiti pjesmom Život kao rijeka, kada posebno promišljam o deltama, tokovima i prolasku vremena, kaže Anna Moor.

Videospot je snimljen u jednom kadru, uz rijeku Savu, u kišno nedjeljno predvečerje. Uz Annu Moor, u spotu se pojavljuje afrički plesač sa zagrebačkom adresom Abi Seydi koji je svoj doživljaj pjesme interpretirao plesnim pokretima.

Autor glazbe i stihova je Marin Hraščanec.

–  U ova teška vremena kad se svi propitkujemo o najvažnijim vrijednostima života, ponovo nam se nameće stara latinska poslovica Carpe Diem –  iskoristi dan.
Upravo kroz glazbu čuvamo istinske vrijednosti života te s njom prolazimo kroz sve životne vrtloge, kao i najljepše trenutke – poručuje.

Video je režirao i snimio Dinko Šimac (Beyond Pines).

Život kao rijeka nastala je prije desetak godina te je prvi put objavljena na albumu Velika Prevara benda Praline & Fast Food. Tada ju je također otpjevala Anna Moor (Romana Pavliša). Singl izdaje Intek Music.

čitam...