Romana Pavliša kao Anna Moor

VIDEO Pogledajte pomalo mračan spot za pjesmu Lutak mlade i talentirane koprivničke glazbenice

17:30h
0
Romana Pavliša // Foto: Valentina Blažek

Spot za pjesmu Lutak Anne Moor, iza koje se krije Koprivničanka Romana Pavliša, napokon je vani, a ukoliko niste uspjeli uhvatiti nedjeljnu premijeru na RTL televiziji, spot možete pogledati u nastavku.

Koprivnička glazbenica Romana Pavliša, s kojom smo nedavno razgovarali, upustila se u potpuno novu avanturu te je ovaj vikend, nakon dugo iščekivanja, napokon izbacila genijalan spot za još genijalniji singl Lutak – a sve to kao Anna Moor, koja je, kako kaže, njen alter-ego.


– Osjećala sam se kao da sam van ovog svijeta dok smo snimali, jer smo svi zajedno napravili takvu dobru vibru i energiju i sve je nekako išlo samo od sebe. Bilo je to iznimno inspirativno snimanje i u biti tek nakon tog spota smo shvatili da smo napravili nešto, barem nama, prilično vrijedno – ispričala nam je Romana prije tjedan dana, a sada kad je spot napokon vani, njime se i sama pohvalila na društvenim mrežama.

Ukoliko još niste, pogledajte ovaj pomalo mračan spot za pjesmu Lutak i uđite u priču koju Anna priča te također doznajte tko su ona dva gosta iznenađenja o kojima smo vam pričali.

Spot za pjesmu Lutak

čitam...