- Oglas -

Ministarstvo unutarnjih poslova svim kandidatima koji su se prijavili na Natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajca u 2021./2022. godini poslalo je obavijest o promjeni Pravilnika o kriterijima za provjeru razine tjelesne motoričke sposobnosti za osobu koja se prima u policiju. Primjenjivat će se prilikom provjere motoričkih sposobnosti kandidata, dodali su.

– Svi kandidati koji su svoje prijave na natječaj za upis polaznika/polaznica u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2021./2022. godini podnijeli zaključno s 18. svibnja 2021., bit će testirani na području svoje županije tijekom lipnja 2021. godine, a detalji o vremenu i mjestu testiranja bit će obavljeni na službenim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske – objašnjavaju.

Podsjećaju kako se do 15. kolovoza vrše upiti za sudjelovanje u natječaju. Više informacija o prijavama pronađite ovdje. Planiraju, kažu, upis 550 polaznica i polaznika u program koji će krenuti najranije 20. rujna. Po završetku programa, ovisno o potrebama, dobit će posao u MUP-u.

- Oglas -
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).