Povodom dana zaljubljenih

VIDEO Rastopili smo se! Tragovi su u romantičnom raspoloženju, poslušajte njihovu “Ljubav” i ufurajte se u atmosferu Valentinova

Uz vlastite autorske pjesme, koje su također ljubavnog karaktera, ovi romantični momci odlično izvode poznate balade drugih izvođača.

11:15h
0

Popularni Tragovi u romantičnom su raspoloženju. Dečki su izbacili novu pjesmu povodom Valentinova koja će zagrijati svačije srce.

Radi se o coveru pjesme “Ljubav” Sergeja Ćetkovića, nježnoj baladi koja im je jako dobro legla.

– Odabrali smo ovu pjesmu jer smo u bendu svi ljubitelji Sergejevih pjesama, a i čini nam se da je posebno ova pjesma jako lijepo sjela našem frontmenu Mihaelu – kažu momci.

Ovo im nije prvi put da se odlično snalaze u obradama. Uz vlastite autorske pjesme, koje su također ljubavnog karaktera, ovi romantični momci odlično izvode poznate balade drugih izvođača. Tako su do sad već snimili “Moje zlato” Petra Graše i “Lutku” grupe SARS.

– Kad sastavljamo repertoar za nastupe uvijek je najteže odabrati koju baladu ćeš izvesti. Ne treba ih biti previše ali mora biti pogođena baš ona prava kako bi publika uz dobru energiju osjetila i pravu emociju koju želimo prenijeti – rekli su dečki iz Tragova.

Podsjetimo i da su nedavno izbacili singl “Ružmarin” koji je u nešto manje od mjesec dana skupio više od 250.000 pregleda na YouTubeu i treći tjedan zaredom nalazi se na nacionalnoj top listi najemitiranijih pjesama na radiju. Rade i na novoj pjesmi za CMC festival u Vodicama, a pozivaju sve i na veliki koncert na Mesap u Nedelišće, gdje povodom Valentinova nastupaju sa Željkom Bebekom.

čitam...