Dolazi nova renesansa

VIDEO Kroz temu koprive i eliksira na najvećem povijesnom događanju uzgajivači i izlagači prikazat će njihov učinak na ljepotu, libido i dugovječnost

U okviru glavne teme, među glavnim će izlagačima biti uzgajivači ljekovitog bilja, aromaterapeuti, proizvođači zdrave hrane i dodataka prehrani, proizvođači prirodnih dijetetskih i kozmetičkih proizvoda.

15:30h
0

Najveći hrvatski povijesni spektakl koji se svake godine odvija u maloj Koprivnici, Renesansni festival krenuo je u ozbiljne pripreme sadržaja koje će prirediti za svoje kako domaće posjetitelje, tako i turiste iz drugih zemalja.

Istinski ljubitelji srednjeg vijeka, viteških igara, dvorskih dama, kraljeva i gubavaca uvijek rado potegnu stotine kilometara kako bi doživjeli oživotvorenje nekih davnih vremena te sa svakom godinom Festival čine sve većim i posjećenijim.

Glavna tema Renesansnog festivala ove će godine biti „Kopriva i eliksiri“, vezano uz njihove učinke na čovjekovo zdravlje, ljepotu, dugovječnost, libido i druge aspekte života. Poseban će naglasak biti na koprivi i proizvodima od koprive, ali i drugom ljekovitom bilju i pripravcima.

U okviru glavne teme, među glavnim će izlagačima biti uzgajivači ljekovitog bilja, aromaterapeuti, proizvođači zdrave hrane i dodataka prehrani, proizvođači prirodnih dijetetskih i kozmetičkih proizvoda te drugi obrti i udruge koji će vjerno prezentirati srednjovjekovnu učinkovitost ljekovitog bilja i pripravaka.

Dio ugođaja kakav svaki putnik namjernik može očekivati na Renesansnom festivalu, pogledajte u najavnom videu ovog veličanstvenog događanja kakvo nas očekuje od 24. do 27. kolovoza.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW