PROMJENE U KADRU

Vinko Soldo napustio Slaven Belupo, Matko Zirdum stoperske minute tražit će na posudbi u Sloveniji

Za minute u obrani momčadi Tomislava Stipića borit će se Damian van Bruggen i Franjo Prce.

15:56h
0
Foto: Ivan Brkić

Slaven Belupo na službenim klupskim stranicama objavio je kako je došlo do dvije promjene u kadru.


Prvo, momčad trenera Tomislava Stipića napustio je stoper Vinko Soldo koji je u Koprivnicu stigao 29. siječnja 2020. godine, upisavši dosad 21 nastup. Posebice u proljetnome dijelu aktualne sezone, inače igrač zagrebačkog Dinama, bio je važan defenzivni kotačić koji je čak postigao i jedan pogodak za Farmaceute i slavlje nad Goricom u pobjedi 0-1.

– Hvala Slaven Belupu i ljudima u klubu na svemu. Proveo sam prekrasnih godinu dana u Koprivnici i zaista mi je žao što odlazim. Ipak, nogomet je takav, nepredvidljiv i nikad ne znate što vam donosi sutra. Slaven će u meni imati velikog navijača i vjerujem da će moji dosadašnji suigrači biti još bolji nego na jesen. Kvalitetu imaju i to će potvrditi na terenu – rekao je Soldo za čije će se minute sada boriti Damian van Bruggen i Franjo Prce.

Njegovo mjesto, s druge strane, neće zauzeti Matko Zidrum. Barem ne u drugome dijelu sezone HT Prve lige. Naime, koprivnički stoper odlazi na posudbu u slovensku Goricu, sastav susjedne prve lige.

– U ovom trenutku najpotrebnije su mi minute na terenu kako bih napredovao i u dogovoru s klubom sam zaključio da je ovo najbolji potez. Vjerujem da će tako i biti u Gorici i kako će se ova posudba pokazati kao pun pogodak – smatra Zirdum.

čitam...