Vinyl danas ove subote u Kugli, dolazi DJ Ivan Komlinović

08:05h
0

­Pozivamo sve ljubitelje vinyla i dobre zabave na drugi “Vinyl danas” događaj, kojeg ove godine održavamo u Multimedijskom Centru Kugla, u Koprivnici.

“Vinyl danas” je kulturno glazbeni projekt koji se trudi dokazati da u ovo moderno doba, analogni nositelj medija kao što je vinyl nije zaboravljen i da se može savršeno kombinirati, te koristiti uz svu modernu tehnologiju koja nas danas okružuje, jer ima svoju posebnu čar. Događaj se sastoji od dva djela;  jutarnjeg, odnosno sajma i večernjeg party programa.

SAJAM 8 – 15 h

– Na sajam možete doći sa svojim vinylima, preslušavati ih u društvu, razmjenjivati i prodavati. Svim izlagačima će biti dodjeljeni stolovi na kojima mogu izložiti svoje vinyle.

– Naše retro hostese, obučene u stilu 40-ih, 50-ih, 60-ih, 70-ih i 80-ih upotpunit će ovaj događaj kako bi što bolje dočarale vremensko razdoblje kada su vinyli bili najaktualniji.

– Obrišite prašinu sa svojih vinyla i donesite ih u Kuglu!

– Ulaz na sajam besplatan

 PARTY 22 – 4 h

– Uz domaće snage elektronske glazbe, PHOENIX KRAUNDLER-a  i FAJERCAJG-a, u goste nam dolazi jedan od vodećih hrvatskih techno DJ-a IVAN KOMLINOVIĆ, koji će zavrtjeti svoje vinyle u Kugli, te PETE DUX, voditelj popularnog “United Electronic Sound” projekta.

IVAN KOMLINOVIĆ

Sintetics Digital, ZG

PETE DUX

United Electronic Sound, ZG

PHOENIX KRAUNDLER

Underground Fusion, KC

FAJERCAJG

MMC Kugla, KC

Ulaznice:

40 kn pretprodaja (Šareni dućan, Caffe bar Fax)

60 kn na ulazu (Kugla)

Podrži koprivničku scenu i dođi u Kuglu. 😉

Facebook event: www.facebook.com/events/525612564212091/