Više od 60 plivača i plivačica sudjelovalo u Noći bazena

07:26h
0
Detalj s Noći bazena

U noći s petka na subotu diljem Hrvatske održana je Noć bazena, manifestacija koja je okupila raznoliko građanstvo s ciljem približavanja bazenskih centara korisnicima kao mjesto integracije sporta, sportske rekreacije, edukacije te poslovnih mogućnosti i zabave.

Zajednička fotografija sudionikaNa Bazenima Cerine su tako Noć bazena otvorile gošće – sinkro plivačice iz Kluba sinkroniziranog plivanja Medveščak iz Zagreba koje su svojim koreografijama oduševile sve prisutne.

Isto tako PK Cerine, DŠV Šoderica i Ronilački klub plavi demonstrirali su sve plivačke tehnike, plivanje monoperajama i zarone.

Nakon toga uslijedila je akcija Plivanjem do zdravlja u kojoj je sudjelovalo šest ekipa: Vaterpolisti „Kleni”, Plesačice “Pole dance”, „Cerine Superstar”, „Cerine Megastar”,”RK Koprivnica” i „Policijska Uprava Koprivnica”.

Plivalo se neprekidno tri sataPlivalo se neprekidno od 22 do 1 sat te se sveukupno isplivalo 565 dužina, što znači 28,25 km.
Najviše isplivanih dužina imala je ekipa Vaterpolista „Kleni”, no sve ekipe bile su jako blizu najboljeg rezultata.

Nakon isplivanih dužina uslijedila je rekreacija i zabava uz light show do kasnih jutarnjih sati.
Svi prisutni bili su oduševljeni noćnim programom te su svoj dolazak najavili i za idući puta, priopćeno je iz koprivničkog Komunalca koji odnedavno upravlja i Bazenima Cerine.