27.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

FOTO // Više od 70 biciklista na maratonu Koprivnica – Kalnik
F

Ne propustite

Prošle nedjelje je u organizaciji Biciklističkog kuba Koprivnica održan cestovni rekreativni biciklistički maraton „Koprivnica – Kalnik 2013″ kojem je glavni cilj bio popularizacija biciklizma kao sporta i odgovorniji odnos prema vlastitom zdravlju.

Maraton je okupio 73 domaćih biciklista i ponovo jednog Amerikanca koji je svojim startom dao cijelom događaju prefiks međunarodni.

Maraton je započeo na koprivničkom Zrinskom trgu i preko Križevaca završio na jednoj od najljepših lokacija u Koprivničko-križevačkoj županiji, Kalniku.

Zahtjevnu stazu dužine 50 km najbrže je prošao Marko Franjković i to u vremenu 1.18.18 vozeći prosječnom brzinom 36,78 km/h.

Najbolje plasirani koprivnički biciklist bio je Nino Berta koji je na cilj ukupno stigao sedmi također u odličnom vremenu 1.19.42.

Najbolje plasirani član BK Koprivnica bio je Tihomir Vrhoci stigavši na cilj dvadeseti u vremenu 1.21.12.

Cijelo vrijeme maratona za sigurnost sudionika brinuli su pripadnici prometne policije PU KC-KŽ županije koji su posao obavili krajnje profesionalno.

Od koprivničkih predstavnika u kategoriji D Zvonko Vrhovski zauzeo je drugo, a Krešimir Šutalo treće mejsto. Tihomir Vrhoci u kategoriji C zauzeo je peto, a Željko Suton osmo mjesto. U kategoriji B Bojan Besedić zauzeo je jedanaesto mjesto, dok je u utrci MTB-a Marko Jertec na cilj stigao prvi, a Sandi Kovačević drugi.

{vsig}sport/ostalo/06-2013/galerija-kalnik{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ususret MANIFESTACIJI

PROGRAM PICOKIJADE Tri dana zabave za svačiji ukus, nastupaju Goran Bare, Željko Samardžić i Parni valjak

Picokijada, tradicionalna turistička manifestacija u Gradu Picoka – Đurđevcu, kojom se oživljava legenda o nevjerojatnoj pobjedi Đurđevčana nad Turcima,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×