14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Više od šest tisuća zahtjeva za legalizaciju objekata
V

Ne propustite

Službenici Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša te gradske pisarnice i blagajne, radili su prošli tjedan prekovremeno kako bi građanima Koprivnice omogućili da u zakonskom roku predaju zahtjeve za legalizaciju svojih nelegalnih građevina.

– Moram reći da je zaista jako veliki broj zahtjeva stigao u Grad Koprivnicu. Ne možemo reći koliki je točan broj zato što se danas obrađuju i predmeti koji su zaprimljeni poštom. Ali mogu reći da je ukupan broj zahtjeva na području grada prešao brojku od 6.000. Pretpostavljali smo da će biti negdje do 5.000 zahtjeva, ali zaista je velik broj građana podnio zahtjev – rekla je pročelnica Maja Ištvan Krapinec.

Na prvi pogled vidljivo je da građani traže sve vrste legalizacija – od garaža i lođa do kompletnih građevina.

Pročelnica Ištvan Krapinec kaže da će prema projekcijama nadležnog ministarstva s tim zahtjevima – obradom i donošenjem rješenja, imati posla dvije godine.

Također kaže da će dio službe konačno moći raditi i na predmetima nove gradnje, koji su posljednjih tjedana zbog legalizacije bili zapostavljeni, pa će službenici početi obrađivati zahtjeve za građevinskom dozvolom koje su zaprimili u siječnju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×