dugogodišnji rad

Vlasnik poznate koprivničke voćarnice Elez Ferati dobio priznanje Hrvatske obrtničke komore

12:50h
0

Jedan od dobitnika ovogodišnjih priznanja Hrvatske obrtničke komore koja su podijeljena na proslavi 20. obljetnice djelovanja Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije je Elez Ferati, vlasnik trgovine voćem na Florijanskom trgu.

Voćarnicu koja je započela s radom 1985. godine na istoj adresi Elez je naslijedio od svojeg oca Abdilbakija. Voćarnica koju on vodi već 10 godina stekla je skoro kultni status i odoljela ponudi trgovačkih centara. Mnogi su Koprivničanci odrasli uz povrće i voće iz voćarnice Ferati gdje niste samo broj već vlasnici čak pamte što kupuju njihove mušterije i preporučaju im određenu robu. Elez je osuvremenjivanjem prostora i ponude uspio opstati u vrijeme kada su mnoge slične voćarnice propadale.

Osnovnu i srednju školu završio je u Koprivnici kao i njegov sin jedinac. Veliku podršku ima u supruzi koja i sama radi u voćarnici, a pripomaže im i 21-godišnji sin.

Prema prijedlogu Udruženja obrtnika Koprivnica Elez Ferati je dobio Priznanje Hrvatske obrtničke komore i veoma je sretan što je koprivničko Udruženje i HOK prepoznala njegov doprinos.

Foto: Udruženje obrtnika Koprivnica
Foto: Udruženje obrtnika Koprivnica

čitam...