OD 12. TRAVNJA

Vodstvo grada Đurđevca donijelo odluku o provođenju nastave, evo kako će funkcionirati

Za učenike putnike organiziran je prijevoz prema uobičajenom voznom redu, poručuje gradsko vodstvo.

18:18h
0
skola
Foto: djurdjevac.hr

Nakon što su Koprivničko-križevačka županija, Križevci i Koprivnica objavili na koji će način njihove škole raditi nakon uskrsnih blagdana s obzirom na epidemiološku situaciju, isto je učinio Grad Đurđevac za Osnovnu školu Đurđevac.

Odluka vrijedi od 12. travnja.

Učenici od prvoga do četvrtoga razreda imat će nastavu u školi, u skladu s rasporedom sati te od 7.45 sati. Učenici od petoga do osmoga razreda nastavu će pratiti na daljinu, online putem, u skladu s rasporedom sati te će početi u 13.15 sati. Odjeli za učenike s teškoćama u razvoju imat će nastavu u školi, u skladu s rasporedom sati te početkom od 8 sati. Područne škole, također, imat će nastavu u školi, u skladu s rasporedom, a počet će u 7.45 sati. Produženi boravak održavat će se prema dosadašnjim preporukama i rasporedu sati. Kreće u 11 sati te je mogućnost boravka djeteta do 16.30 sati.

– Za učenike putnike organiziran je prijevoz prema uobičajenom voznom redu. Školska kuhinja također radi prema uobičajenom rasporedu, sukladno uputama Ministarstva i Stožera. Ova organizacija rada provodit će se do poboljšanja epidemiološke situacije te ćemo vas o svim promjenama pravovremeno obavijestiti – poručuje gradsko vodstvo.