25.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Vozači Rotora izvrsni na Parenzani Cube 2014
V

Ne propustite

U nedjelju, 28. rujna 2014. održana je utrka Parenzana Cube 2014, najprestižnija i najteža međunarodna brdsko-biciklistička maraton utrka u Hrvatskoj koja se bodovala za Prvenstvo Hrvatske u MTB maratonu. Već tradicionalno posljednjih nekoliko godina, ova utrka vrhunski je mamac za sve ljubitelje MTB-a pa su tako, u međunarodnoj konkurenciji 500-tinjak vozača, na njoj nastupili i vozači Biciklističkoga kluba Rotor Sandy Kovačević, Krunoslav Pavlović, Josip Iptvan, Alen Udovičić i Siniša Herman.

Na izvrsno pripremljenoj stazi, fenomenalnoj singlici iznad Istarskih toplica, rijeke Mirne i gradića Motovuna, po sunčanom vremenu koprivnički vozači postigli su odlične rezultate.

Tako je u kategoriji elite Krunoslav Pavlović stigao kao peti u konkurenciji hrvatskih natjecatelja, ukupno je zauzeo 25. mjesto u međunarodnoj konkurenciji, dok je u kategoriji sport Sandy Kovačević osvojio prvo mjesto u konkurenciji hrvatskih natjecatelja, a ukupno šesto mjesto u međunarodnoj konkurenciji.
Sinoša Herman u kategoriji master B osvojio je 11. mjesto u konkurenciji hrvatskih natjecatelja, ukupno 12. u međunarodnoj konkurenciji.

U kategoriji rekreativaca, u međunarodnoj konkurenciji od preko 120 vozača, nastupili su Alen Udovičić koji je osvojio vrlo dobro 50. mjesto te Josip Ištvan kao najmlađi Rotorov natjecatelj. U svom prvom nastupu bio je odličan 49., iako je neki dan tek postao punoljetan.

Dokaz je ovo dobrog rada u klubu i isplativosti kratkih mini priprema koje su dva najmlađa člana tima, Sandy i Joža, odradili prošlog cijelog tjedna u Rijeci pod monitoringom jednog od najjačih MTB vozača u Hrvatskoj, Marina Dekovića iz BK Opatije, na čemu mu i ovaj puta zahvaljujemo.

Ovime je MTB sezona završila, slijedi odmor i početak priprema za novu sezonu kroz zimski period.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nova nesreća

NEVJEROJATNO Dijete vozilo quad, a klinac ih “ganjao” na motociklu i stradao, u bolnici je s teškim ozljedama

Nesreće s motorima i quadovima u posljednje su vrijeme sve češće, a posebno zabrinjava što su vozači vrlo mladi....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×