Epodravina i Dejan Levačić časte

VRHUNSKA DELICIJA Zaigrajte s nama i probajte ekskluzivni pjenušac od koprive kojim će se gostiti kraljevska svita na Renesansnom festivalu

U subotu kralj i kraljica prvi će degustirati kraljevski pjenušac Urtica. Pjenušac Urtica moći će se kupiti na festivalu po cijeni od 160 kn za bocu.

19:00h
0
Ustupio Dejan Levačić

Parfem od koprive nije jedina kreacija od tog simbola Koprivnice koju je osmislio Dejan Levačić.

Parfemu od koprive pridružio se kraljevski renesansni pjenušac Urtica, koji je spreman za kušanje na ovogodišnjoj TOP manifestaciji Renesansnog festivala u Koprivnici.

Pjenušac Urtica nezaobilazan je novi proizvod i u segmentu turizma. Gosti Renesansnog festivala, koji dođu iz inozemstva, moći će probati autohtoni proizvod koji će im ostati u sjećanju, a Koprivničanci će svakodnevno moći uživati u pjenušcu.

Ustupio Dejan Levačić

Riječ je o ljetnom, osvježavajućem i svježem pjenušcu, s malim postotkom alkohola. Dejan Levačić naglašava da mu je Renesansni festival nepresušno vrelo ideja te napominje da već priprema novo iznenađenje od koprive za sljedeći festival.

U subotu kralj i kraljica prvi će degustirati kraljevski pjenušac Urtica. Pjenušac Urtica moći će se kupiti na festivalu po cijeni od 160 kn za bocu.

Portal ePodravina.hr i Dejan Levačić ekskluzivno su pripremili za čitatelje kušanje novog pjenušca. Sedam sretnika moći će na Renesansnom festivalu besplatno popiti čašu ovog posebnog pića, a sve što morate učiniti jest ispuniti obrazac, doći na Renesansni festival u Koprivnici i uživati!

Upišite svoje podatke i uz malo sreće osvojite poklon kušanje jedinstvenog pjenušca od koprive Urtica


* Mogućnost osvajanja ulaznice imaju isključivo prijave s email adresom potvrđenom za primanje ePodravina.hr newslettera. Odmah nakon klika na POŠALJI na vašu email adresu stižu dva maila, jedan kao potvrda uspješne prijave i drugi s potvrdom prijave na newsletter gdje morate kliknuti na link/poveznicu potvrde kako bi bila uspješna. Ukoliko ne vidite mailove, postoji mogućnost da su završili u spamu, potražite i tamo.

* Unos vaših osobnih podataka će se koristiti isključivo za potrebe komunikacije s portalom ePodravina.hr i neće se dati niti omogućiti pristup trećim stranama. Podaci su pohranjeni i zaštićenim na našim serverima lociranim na području EU, te Vama kao primatelju uvijek dostupni za pregled, izmjenu ili odjavu s liste primatelja (newsletter). Cijeli postupak je u skladu s GDPR-om odn. Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka.