1.2 C
Koprivnica
Subota, 28. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Vrijeđao suprugu pred njihovim malim djetetom
V

Ne propustite

Nakon nekoliko mirnih dana, jučer su obiteljski nasilnici bili nešto ‘aktivniji’.

Policija tako bilježi pet slučajeva nasilja u obitelji, U Borovljanima, Jagnjedovcu, Legradu, Virju i Đurđevcu. Spomenut ćemo samo dva ‘nazanimljivija’, i to ona iz Virja i Jagnjedovca.
U Virju je jučer došlo do obračuna brata i sestre, starih 43 i 26 godina. Sukob je započeo brat, pod utjecajem alkohola od 2,11 promila, fizičkim napadom na sestru na način da ju je primio rukom za vrat i odgurnuo. Sestra, kojoj je izmjereno 0,43 promila, uzvratila mu je šamarom. Muškarac je zadržan do otriježnjenja.

- Oglas -

U Jagnjedovcu su se pak oko 16.30 svađali nevjenčani supružnici, stari 40 i 39 godina. Muškarac (40), kojemu je izmjereno 2,22 promila alkohola, galamio je i vrijeđao suprugu pogrdnim riječima u nazočnosti njihovog malog djeteta, a u svađi je i razbio staklo na prozoru kuće. I on je zadržan do otriježnjenja.
Prekršajno su prijavljeni brat iz sestra iz Virja, te spomenuti muškarac iz Jagnjedovca, a o njihovoj će kazni Prekršajni sud odlučiti danas.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

ludbreg domaćin

FOTO Ljubitelji dobre kapljice okupili se na najvećoj izložbi mladih vina u Hrvatskoj, ocijenjeno više od 400 uzoraka, evo koja su proglašena šampionima

Chardonnay Vinske kuće Kirić, u kategoriji bijelih vina, te merlot Stjepana Vučemilovića, u kategoriji crnih vina, proglašeni su šampionima...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti