-4.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRVENSTVO HRVATSKE

Vručina i Jambrušić pojačali Petgrad, socca nogomet jednostavno ih je oduševio: “Nosio sam kockasti dres, bila bi mi čast kada bi se ponovilo”
V

Izbornik socca malonogometne reprezentacije Željko Ostrman potvrdio je kako će na međunarodnom turniru Adria Cup priliku dobiti mnogo novih imena kako bi se dokazali u nacionalnom dresu.

Ne propustite

MNK Bjelovar osvojio je naslov prvaka na Socca Prvenstvu Hrvatske u malom nogometu. Među 12 najboljih momčadi, u inačici maloga nogometa, našla su se i poznata imena poput Bojana Vručine i Krunoslava Jambrušića, dvaju igrača bogatih karijera koji danas nose dresove Borca iz Imbriovca i Tehničara iz Cvetkovca. Na ovome su se natjecanju, pak, pridružili sastavu Petgrada.

- Oglas -

– Drago mi je što sam mogao prisustvovati na ovoj završnici. Natjecanje je odlično organizirano i medijski popraćeno. Budući da sam se sada prvi put okušao u socci, mogu reći da je velika budućnost pred tom vrstom nogometa. Nije bilo loše ekipe niti igrača. Mi smo dvaput odigrali neriješeno pa su o našoj sudbini odlučivali socca penali. Iako smo bez poraza ispali u skupini, mislim da smo se pokazali u pravom svijetlu i nadam se da ćemo se dogodine ponovno vratiti – rekao je Vručina.

Jambrušić je dodao kako su utakmice bile zanimljve, pune preokreta i bogate pogocima.

– Socca penali su zaista inovacija, otkriće za mene i mislim da je takav način puno zanimljiviji nego klasični penali u malom nogometu. Skupina u kojoj smo se našli bila je definitivno izjednačena, sretnija ekipa je prošla dalje. Jako mi se sviđa ovaj relativno novi sport – izjavio je Jambrušić.

Foto: Marko Pavlić
- Oglas -

Dodajmo kako je soccu isprobao i Mario Sačer, između ostaloga također bivši igrač Tehničara.

– Došli smo s ambicijama da osvojimo naslov i odemo do kraja, no sreća nije bila na našoj strani. Ima nas par ovdje koji smo igrali prvu ligu velikog nogometa, bilo bi lijepo da smo se plasirali na Ligu prvaka tako da svakako ostaje žal za time. Ovaj bih sport preporučio svim amaterskim igračima. Sam dolazak imena poput Bojana Vručine, Krune Jambrušića i Josipa Golubara govori o kvaliteti natjecanja. Sport je vrlo zanimljiv, neobičan u smislu socca penala i mislim da je pred njim u Hrvatskoj, ali i šire sjajna budućnost – smatra Sačer.

Izbornik socca malonogometne reprezentacije Željko Ostrman potvrdio je kako će na međunarodnom turniru Adria Cup priliku dobiti mnogo novih imena kako bi se dokazali u nacionalnom dresu.

– Najveća čast u karijeri nekog sportaša je predstavljati reprezentaciju svoje zemlje. Obukao sam par puta kockasti dres, iznimna čast bila bi ako bi se to opet ponovilo i u ovoj verziji nogometne igre – zaključio je Vručina.

Foto: Marko Pavlić
Foto: Marko Pavlić
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti