4.3 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
aktivan život

Welcome Spring započeo nordijskim hodanjem, ovaj vikend Ludbreg u znaku kajakaške utrke
W

U subotu, 13. ožujka, na rijeku Bednju vraća veslanje, i to u obliku uzbudljivog otvorenog prvenstva grada Ludbrega u spustu kajakom.

Ne propustite

Ludbreg je postao središte sporta, rekreacije i aktivnog života. Festival Welcome Spring započeo je nordijskim hodanjem u nedjelju, 7. ožujka. Rekreativci su hodali stazom dužine deset kilometara, a vodila je od Ludbrega prema Vinogradima Ludbreškim.

Drugog festivalskog vikenda na rasporedu su kajaška utrka te pokazni sati kajaka. Tako se u subotu, 13. ožujka, na rijeku Bednju vraća veslanje, i to u obliku uzbudljivog otvorenog prvenstva grada Ludbrega u spustu kajakom. Ruta dužine 300 metara namijenjena je različitim tipovima veslača. Startnina je 50 kuna, a može se kupiti preko entrio portala.

U nedjelju, 14. ožujka, na rijeci Bednji u samom centru Ludbrega građani će se okušati u pokaznom organiziranom veslanju od strane profesionalca uz osnovnu sigurnosnu obuku, odnosno osnovne elemente veslanja i snalaženja u kajaku. Tečaj će biti organiziran u grupama po osam ljudi. Početak je u 10 sati.

Prijave su na službenoj Facebook stranici Welcome Spring događaja preko Google obrasca, u inbox Turističke zajednica Grada Ludbrega ili na Trail Full Cycling Experience FB stranice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×