14 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Za one dubljeg džepa: u Koprivnici se otvara studij poduzetništva?
Z

Ne propustite

Ukoliko će biti dovoljno kandidata, u Koprivnici će se uskoro otvoriti podružnica Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski iz Zagreba. Godina studiranja koštat će 25 tisuća kuna, prenosi Glas Podravine.

Potvrdio je to Josip Nakić Alfirević, ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta: ‘Oni su nas pitali mogu li se predstaviti maturantima. Rekli smo zašto ne, bolje da za njih postoji neka varijanta, nego ništa.’ Navodi se i podatak o 28 zainteresiranih maturanata s područja Koprivničko-križevačke županije, dok bi za otvaranje dislociranog studija bilo dovoljno 20 studenata.

Studenti bi nakon tri godine postali prvostupnici za poduzetništvo, a postoji mogućnost studiranja i dodatne dvije godine, ukoliko bude dovoljno zainteresiranih. Može se studirati i izvanredno, u kojem slučaju je školarina oko 14 tisuća kuna. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Suprotnosti se privlače. Ove dvije simpa frendice uljepšale su koprivnički trg svojom pojavom

Kako se suprotnosti privlače, nije samo fizikalna činjenice, nego i ona modna. Pokazale su to ove dvije simpa frendice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×