izbor za miss

Za titulu najljepše u županiji borit će se ovih 10 djevojaka

17:30h
0
Kandidatkinje za Izbor za miss // Foto: Matija Gudlin
Kandidatkinje za Izbor za miss // Foto: Matija Gudlin

Marinela Miklečić, Vanja Pintarić, Ozana Ružić, Maja Lucia Bošnjak, Lana Fabijanec, Veronika Pribeg, Melita Papež, Anamarija Bagarić, Maja Peroković i Patricia Markač djevojke su koje će se natjecati za titulu Miss Koprivničko-križevačke županije.

Križevčanka Marinela Miklečić iz Križevaca, Koprivničanke Vanja Pintarić, Ozana Ružić, Maja Lucia Bošnjak i Lana Fabijanec, Veronika Pribeg iz Rasinje, Melita Papež iz Velikog Otoka, Anamarija Bagarić iz Novigrada Podravskog te Đurđevčanke Maja Peroković i Patricia Markač djevojke su koje će se natjecati za titulu Miss Koprivničko-križevačke županije.

Rezultati su to službenog castinga koji se održao prošli tjedan, u petak, u koprivničkom Hotelu Podravina.

Djevojke su u cipelama na petu i uskoj odjeći prošetale ispred Ive Horvat, vlasnice licence za županijski izbor, i Ive Loparić Kontek, suvlasnice licence za Hrvatsku i direktorice castinga županijskih izbora, i predstavile im svoje talente i hobije.

– Jako sam zadovoljna castingom. Imat ćemo jako dobre kandidatkinje za Izbor za miss Hrvatske – rekla je I. Horvat.

Iako tri djevojke od izabranih kandidatkinja nisu bile na službenom castingu jer su bile spriječene doći, ipak su se našle u top 10.

– Bilo mi je žao da one koje su dobre ne prođu dalje samo zbog nemogućnosti dolaska na casting. Nisu imale nikakve privilegije. Našla sam se njima nekoliko dana ranije kako bi ih pogledala i porazgovarala s njima – kazala je I. Horvat.

Izbor za miss Koprivničko-križevačke županije održat će se 12. ožujka.