19.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prijave još dva dana!

Za Županijski polumaraton spremne vrijedne nagrade, organizatori pripremaju i tri kategorije za djecu
Z

Prijave za tradicionalni 11. Županijski polumaraton Kalnik – Križevci ’20 – KTC,  koji će se održati 12. rujna, zaprimaju se zaključno s 6. rujnom. Naknade prijave neće biti moguće.

Ne propustite

Prijave za tradicionalni 11. Županijski polumaraton Kalnik – Križevci ’20 – KTC,  koji će se održati 12. rujna, zaprimaju se zaključno s 6. rujnom. Naknade prijave neće biti moguće.

Novost je da će start biti u Kalniku s novouređenog Trga Stjepana Radića u 11 sati, a cilj utrke u Križevcima. Trasa utrke prolazi kroz Kalnik, Gornje Borje, Donje Borje, Šopron, Potok Kalnički, Kamešnicu, Dedinu, Žibrinovec, Svetu Helenu i Križevce. Cilj je na Gradskom stadionu u Križevcima.

Za natjecatelje polumaratona prijevoz je osiguran autobusima koji će voziti od Križevaca do starta u Kalniku. Trasa se može pogledati na Trasa – 11. Županijski polumaraton “Kalnik – Križevci ’20 – KTC”

Nagrade za ukupni plasman u utrci za kategoriju muškarci i kategoriju žene su 1.200 kuna za prvo mjesto, 900 kuna za drugo mjesto, 600 kuna za treće mjesto te 300 kuna za četvrto mjesto. Nagrade su osigurane i za najbolje hrvatske trkače u kategoriji muškarci i žene i iznose 800 kuna za prvo mjesto, 500 kuna za drugo, 300 kuna za treće te 200 kuna za plasman od četvrtog do desetog mjesta.

Kod 1. Križevačka osmina, utrke građana rekreativaca na 5,28 kilometara ulicama Križevaca, za prva tri mjesta kod žena i muškaraca osigurani su pehari i medalje te startni paket za sve prijave i izvršene uplate startnine do 6. rujna. Trasu utrke moguće je pogledati na Trasa – 1. Križevačka osmina

8. županijski polumaraton Križevci-Kalnik

Organizatori pripremaju i tri kategorije dječje utrke pod nazivom Radost trčanja. U utrci mogu sudjelovati vrtićarci natječući se na 60 metara, na 100 metara učenici i učenice prvog i drugog razreda osnovne škola, a na 200 metara učenici trećeg i četvrtog razreda. Za Radost trčanja prijave su moguće putem AK Križevci i profesorice Anje Šimunčić.

Prijaviti se možete do nedjelje na stotinka.hr. Sve informacije dostupne su i putem e-maila zajednica.kz@gmail.com i na broj +385 91 510 8697.

U cilju zaštite zdravlja organizatori pozivaju na poštivanje epidemioloških mjera i načina na koji će se provoditi utrka.

Sponzori i donatori utrke su KTC Križevci, Radnik d.d., Atlantic Grupa d.d., Čazmatrans promet, Hidra ISO, Zajednica sportova KKŽ županije, TZ KKŽ županije, TZ Križevci, TZ Kalnik, Nova genetika d.o.o, Speck d.o.o i Zanatska kreditna unija Križevci.

Maraton se održava u organizaciji Zajednice športskih udruga Križevci i Atletskog kluba Križevci, pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, Grada Križevaca i općine Kalnik.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nema više gledanja

Netflix uskoro više neće raditi na ovim modelima televizora, provjerite je li vaš na popisu

Počevši od 24. srpnja 2024., Netflix će prestati nuditi podršku za svoju primjenu na više od 10 modela televizora. Drugim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×