hrvanje

Zadravec prvi na kvalifikacijama za Božićni turnir, Podravka će tamo imati ukupno šest hrvača

Ivan Adžaga u kategoriji je do 53 kilograma bio peti, dok je nažalost Karlo Mijatović ostao bez plasmana u kategoriji do 65 kilograma. On je izgubio prvu borbu, a kako njegov protivinik nije ušao u finale, njemu je time i onemogućeno ostvarivanje plasmana kroz repasaž.

11:15h
0
Kvalifikacije za Božićni turnir 2017. // Foto: HK Podravka
Kvalifikacije za Božićni turnir 2017. // Foto: HK Podravka

Ovog su vikenda u Zagrebu u SSD Pešćenica održane kvalifikacije za nastup na Međunarodnom Božićnom turniru. Među konkurencijom od 165 natjecatelja iz 23 domaća kluba, Podravka se pod vodstvom trenera Ivana Lončarića i Saše Šprema predstavila sa sedam svojih hrvača, dvojicom u uzrastu kadeta i petoricom u uzrastu starijih dječaka.

Valent Delimar i Filip Verčević nastupili s u uzastu kadeta, Verčević je u kategoriji do 59 kilograma bio treći, isto kao i Delimar u kategoriji do 53 kilograma. U uzrastu starijih dječaka najuspješniji Podravkaš ovaj puta bio je Filip Zadravec koji je u kategoriji do 73 kilograma s četiri vrlo uvjerljive pobjede bio prvi. Karlo Marić i Josip Benko u svojim su kategorijama bili treći, obojica su zabilježili tri pobjede i jedan poraz, Karlo u kategoriji do 42 kilograma, a Benko u kategoriji do 59 kilograma.

Ivan Adžaga u kategoriji je do 53 kilograma bio peti, dok je nažalost Karlo Mijatović ostao bez plasmana u kategoriji do 65 kilograma. On je izgubio prvu borbu, a kako njegov protivinik nije ušao u finale, njemu je time i onemogućeno ostvarivanje plasmana kroz repasaž. Zbog ozljede na ovom kvalifikacijskom turniru nije mogao nastupiti Alen Nogić. S obzirom na rezultate iz kvalifikacija, Podravku će 16. prosinca također u Zagrebu na Međunarodnom Božićnom turniru predstavljati šestorica hrvača.

čitam...