4.9 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRODAJA ZEMLJIŠTA

Zagrebački Dirus projekt kupio zemljište u Kampusu, uz Peteransku cestu gradit će benzinsku pumpu
Z

Dirus projekt bio je jedini ponuditelj koji je ispunio formalne uvjete iz natječaja te ponudio za nekretninu iz natječaja povrh iznosa od 290 kuna iznos od 320 kuna po kvadratnom metru.

Ne propustite

Dirus projekt d.o.o. iz Zagreba registriran kao trgovina na veliko krutim, tekućim i plinovitim gorivima i srodnim proizvodima, kupila je dvije livade na Trgu dr. Žarka Dolinara ukupne površine 7254 kvadratnih metara. Odluku su jučer potvrdili i koprivnički gradski vijećnici na online sjednici.

Prema neslužbenim informacijama, zagrebačka će firma, koja je u Hrvatskoj vlasnik desetak benzinskih postaja, jednu takvu graditi i u Koprivnici.

Javni natječaj za prodaju dviju čestica odnosno njihovi dijelovi uz državnu, Peteransku cestu, nudili su se po početnoj cijeni od 290 kuna po metru kvadratnom.

Na javnu dražbu pristupilo je trgovačko društvo Dirus projekt, kao jedini ponuditelj koji je ispunio formalne uvjete iz natječaja te ponudio za nekretninu iz natječaja umjesto početnih 290 kuna iznos od 320 kuna po kvadratnom metru.

Ponuditelj će kupoprodajnu cijenu od oko 960.000 kuna platiti u roku 30 dana po potpisu kupoprodajnog ugovora, a ukoliko nakon provedene parcelacije stvarna površina kupljene novoformirane čestice bude veća, kupac će doplatiti razliku, navodi se u odluci.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×