17 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zajednički trening Budućnosti i Podravke Vegete
Z

Ne propustite

Više od dva sata trajao je zajednički trening Budućnosti i Podravke Vegete u dvorani Sportskog centra Morača u Podgorici održan u subotu (18. siječnja) uoči utakmice 9. kola Regionalne lige, gdje će se u nedjelju (19. siječnja) u 17 sati sastati na istom mjestu iste ekipe. Trening su vodili trener Budućnosti Dragan Adžić i trener Podravke Vegete Goran Mrđen s pomoćnicima.

Marta Žderić, bivša golmanica Podravke, danas je članica Budućnosti // Foto: RK Podravka - Ivo Čičin-MašanskerTrening je donio i dvije žrtve. Marijeta Vidak neće moći nastupiti u nedjelju, udarac koljenom u butni mišić rezultirao je, prema prvim procjenama Podravkina fizioterapeuta Bojana Savića, rupturom od oko 2 cm. Ozlijeđena je i Anita Poljak, ali manja ozljeda gležnja rezultat je slabijeg ulaza u duel. Ona će moći nastupiti.

Trening se sastojao od zagrijavanja svake ekipe posebno, onda se pola sata na jednoj strani igralo na jedan gol, s izmjenama obrana-napad Budućnost-Podravka Vegeta, dok se na drugoj strani igrališta treniralo individualno i pucalo na gol, s izmiješanim igračicama obje ekipe.

Zadnjih pola sata igralo se na dva gola, žustro i (pre)čvrsto. Tada su uslijedile ozljede.

Prije treninga srdačni pozdravi i razgovori poznanica, jer tamo su nekad naša Marta Žderić i bivša Lokomotivina Katarina Ježić, a, nekad njihove sada Podravkine, Mirjana Milenković (inače i jedna od golmanica reprezentacije Crne Gore), Jelena Trifunović i Jelena Živković imale su za grljenje čitavu ekipu Budućnosti.

Faksimil iz nezavisnog dnevnika Vijesti // Foto: RK Podravka - Ivo Čičin-MašanskerKoliko možda nije dobro za utakmicu, toliko je ovo druženje bilo dobro za iduće utakmice. Jer, takvu čvrstinu u duelima i u igri općenito, ne može se dobiti na vlastitom treningu. A Podravki Vegeti vrijedna je svaka priprema za utakmicu Kupa kupova s Rostov-Donom. I Lokomotivom, jasno.

Uz fotografije s treninga i faksimil je izvještaja iz nezavisnog dnevnika Vijesti, a objavljena je i slika iz Podravkine internetske stranice. Izvhještaj s utakmice objavila je i podgorička Pobjeda, dnevni list sa 69-godišnjom tradicijom. Za rukomet u Crnoj Gori ima mjesta…

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×