15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zakulisne igre // Da bi se smirili Koprivničanci, ukidaju se i vlakovi u Bjelovaru?
Z

Ne propustite

-Raspolažem informacijom, koju nisam provjerio, da će iz Koprivnice, naravno ispod stola, ići inicijativa da se u Bjelovaru ukinu tri vlaka i tako smire strasti u Koprivnici – rekao nam je zamjenik predsjednika Sindikata strojovođa Hrvatske, Dalibor Petrović.

Podsjetimo, prošli smo tjedan pisali o planu ukidanja svih međunarodnih vlakova koji iz Koprivnice prometuju prema Mađarskoj i Austriji. Izgleda kako veliko nezadovoljstvo Koprivničanaca nije ostalo neprimijećeno, ali, ukoliko je informacija o ukidanju vlakova u Bjelovaru točna, postavlja se pitanje – hoće li Koprivnici ipak ostati koji od vlakova koji su najavljeni za ukidanje, a ako neće, da li nadležni smatraju kako će tuđa nevolja zaista razveseliti Koprivničance i time potvrditi predrasuda o podravskom jalu?

Ipak, vjerojatno je riječ o potezu kojim bi se “utješilo” koprivničke djelatnike Hrvatskih željeznica – ukinuli smo vama, ukinut ćemo i njima.

-Zaista radimo vrlo nakaradno – zaključuje Petrović, inače i sam iz Bjelovara.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×