22.3 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zakulisne igre // Da bi se smirili Koprivničanci, ukidaju se i vlakovi u Bjelovaru?
Z

Ne propustite

-Raspolažem informacijom, koju nisam provjerio, da će iz Koprivnice, naravno ispod stola, ići inicijativa da se u Bjelovaru ukinu tri vlaka i tako smire strasti u Koprivnici – rekao nam je zamjenik predsjednika Sindikata strojovođa Hrvatske, Dalibor Petrović.

Podsjetimo, prošli smo tjedan pisali o planu ukidanja svih međunarodnih vlakova koji iz Koprivnice prometuju prema Mađarskoj i Austriji. Izgleda kako veliko nezadovoljstvo Koprivničanaca nije ostalo neprimijećeno, ali, ukoliko je informacija o ukidanju vlakova u Bjelovaru točna, postavlja se pitanje – hoće li Koprivnici ipak ostati koji od vlakova koji su najavljeni za ukidanje, a ako neće, da li nadležni smatraju kako će tuđa nevolja zaista razveseliti Koprivničance i time potvrditi predrasuda o podravskom jalu?

Ipak, vjerojatno je riječ o potezu kojim bi se “utješilo” koprivničke djelatnike Hrvatskih željeznica – ukinuli smo vama, ukinut ćemo i njima.

-Zaista radimo vrlo nakaradno – zaključuje Petrović, inače i sam iz Bjelovara.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
Prethodni članak
Sljedeći članak
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Znatno poskupljenje

Šok! Cijena omiljene ljetne poslastice ‘otišla u nebo’, ne morate više na more da biste kuglicu sladoleda platili 1,50 euro, to možete napraviti u...

Proljeće je počelo, a s njime je došla i želja za omiljenim slatkim grijehom. Sladoledom! Vole ga svi, verzija...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti