Tjedan filantropije u Križevcima

Zamah i K.V.A.R.K. pozivaju na filantropsku izložbu u Razvojni centar i tehnološki park

15:08h
0
Tjedan filantropije // Foto: Udruga K.V.A.R.K
Tjedan filantropije // Foto: Udruga K.V.A.R.K

U Križevcima u sklopu Tjedna filantropije, koji traje od 25. rujna do 1. listopada, Zaklada Zamah u suradnji s udrugom K.V.A.R.K pripremila je izložbu kojoj je cilj upoznati građane s vrijednim filantropskim djelima i filantropima iz bliže hrvatske povijesti. Zamah i K.V.A.R.K pozivaju sve građane u četvrtak, 28. rujna 2017. u 19.00 sati u Razvojni centar i tehnološki park.

Posjetitelji izložbe moći će, na 15 postera veličine B1 (101cm x 70cm), usporediti povijesne ličnosti koje su tijekom života činile dobra filantropska djela i bile uzor ostalom građanstvu u poticanju filantropije s osobama iz današnjeg javnog života i njihovim djelima,

O filantropiji u svijetu i Hrvatskoj govorit će upravitelj Zaklade Zamah Drago Vručinić, a utjecaj filantropije na lokalnu zajednicu objasnit će na svojim primjerima direktor udruge KVARK Saša Lončarić i predsjednica udruge Maslačak Tamara Premuš. O načinima prikupljanja sredstava poput crowdfunding kampanje govorit će Damjan Tkalec iz građanske inicijative Volim Križevce. Publika je dobrodošla kao i rasprava nakon prezentacija gostiju tribine.

Svrha izložbe jest također postaviti pitanje – tko su danas filantropi?

 

 

Loading...