17.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KOMUNALNO PITOMAČA

Zapošljavaju skelara na jednom od najljepših mjesta u Podravini, ako zamišljate posao uz pogled na Dravu i pjev ptičica, onda je ovo za vas, evo uvjeta
Z

Radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme, kao zamjena za radnika koji ide u mirovinu, uz probni rad od 90 dana

Ne propustite

Ako svoju svakodnevicu možete zamisliti okruženu zelenilom, pjevom ptičica i šumom rijeke Drave, onda su idući redci namijenjeni upravo vama. Naime, u ovakvim naizgled idiličnim uvjetima gotovo svakodnevno se nalaze dravski skelari koji su ključni za život Križnice i njenih stanovnika. Pred nekoliko godina posjetili smo ih, a oni nam ispričali svoju priču.

Dobre vijesti za one koji su u potrazi za poslom, a privlači ih ovakvo radno mjesto sa svakodnevnim pogledom na europsku Amazonu, stižu iz Trgovačkog društva Komunalno Pitomača, koje je raspisalo natječaj za radno mjesto skelara.

Od zainteresiranih kandidata za radno mjesto komunalni radnik – skelar II grupe traži se NKV ili SSS te vozačka dozvola B kategorije. Radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme, kao zamjena za radnika koji ide u mirovinu, uz probni rad od 90 dana.

– Radnik mora u probnom radu dokazati svoju sposobnost rada na skeli, svoju liječničku sposobnost te položiti brodarski ispit za rad na skeli – piše u natječaju uz napomenu da se radi u dvije smjene po svim vremenskim uvjetima te subotom, nedjeljom i praznicima, uz radni tjedan od 40 sati.

Ako ste uz sve navedeno još uvijek zainteresirani, javite se na natječaj objavljen na web stranici i oglasnoj ploči Komunalnog Pitomača. Vremena je sve manje, prijave se dostavljaju do 10. veljače, a novi skelar će na svoje radno mjesto stupiti već 01. ožujka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

tri ključne utakmice

Za dva tjedna znat ćemo hoće li od Europe biti išta ili ništa, Zekić: Vidim u igračima drugačiji pogled i stav, a o publici...

Nakon dvotjedne stanke nogometaši Slaven Belupa vraćaju se prvoligaškim obavezama. Pred njima su tri uzastopne domaće utakmice, koje će...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti