17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Završna priredba Kluba Mariška
Z

Ne propustite

Kao i na kraju svake godine, a tako i ove, Klub za starije osobe Mariška, koji djeluje u sklopu koprivničkog Doma za starije i nemoćne osobe, organizirao je prigodni program za sve svoje članove i suradnike koji su mogli uživati u predstavljanju svih klupskih sekcija.

U sklopu programa predstavio se Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica, Vokalno-instrumentalni sastav Seniori, recitatorska, plesna i sportsko-rekreativna grupa, a program je dodatno začinila i modna revija na kojoj su sudionice predstavile nakit koji već mjesecima izrađuju na kreativnim radionicama.

– Nakon svečane večere okupljeni su se zabavljali uz podravske melodije, a otvorena je i izložba radova nastalih na likovnoj koloniji Jesen 2013. održane u 10. mjesecu. Voditelj likovne kolonije slikar Josip Gregurić zahvalio se svima koji su sudjelovali na koloniji i koji će svoje slike pokloniti Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica. Svečanost je otvorio zamjenik župana za društvene djelatnosti Ivan Pal, a cijela večer je prošla u dobrom raspoloženju i veseloj atmosferi – ističu djelatnici doma.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×