17.9 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Isprika Komunalca

Zbog greške u informacijskom sustavu građani dobili račune bez iznosa duga i uplate
Z

Jučer dostavljeni pogrešni obračuni na adrese nešto više od 400 korisnika, i to u dijelu naselja Trg kralja Zvonimira u Koprivnici, općine Đelekovec, općine Legrad i općine Peteranec.

Ne propustite

Komunalac je uputio obavijest i ispriku građanima, jer se prilikom obračuna potrošnje plina kućanstvima za razdoblje od 1. siječnja do 28. veljače dogodila greška koja je nastala radi nedavne nadogradnje informacijskog sustava.

Naime, kod pojedinih kupaca na obračunskim listama nije iskazan dug odnosno preplata iz prethodnog razdoblja kao i uplate u navedenom razdoblju. Stoga su jučer dostavljeni pogrešni obračuni na adrese nešto više od 400 korisnika, i to u dijelu naselja Trg kralja Zvonimira u Koprivnici, općine Đelekovec, općine Legrad i općine Peteranec.

Iz Komunalca zahvaljuju građanima što su ukazali na greške na obračunskim listama te je stoga, odmah istog dana zaustavljeno daljnje slanje koverta. Netočan je obračun storniran i izrađen novi.

Komunalac obaviještava kako će se ispravan obračun potrošnje plina za siječanj i veljaču dostaviti na kućne adrese počevši od 13. ožujka. Oni kupci koji će primiti dva obračuna odnosno dvije koverte, netočan obračun mogu zanemariti.

– Ovim putem ispričavamo se dijelu korisnika naših usluga na prouzročenim neugodnostima. Zahvaljujemo onim korisnicima naših usluga uz čiju pomoć smo pronašli nedostatak u informacijskom sustavu te ga odmah uklonili – obraćaju se građanima iz Komunalca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Intervencije

[FOTO] NEVRIJEME Olujni vjetar lomio stabla, rušio krovove i napravio veliku štetu

Veliko nevrijeme s kišom i jakim vjetrom jučer je zahvatilo velik dio Hrvatske, između ostaloga i naše krajeve. Najgore je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×