19 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
LUDNICA U PROMETU

Zbog nadvožnjaka nastao prometni kaos u gradu, a danas se na više od mjesec dana zatvara još jedna prometna žila kucavica
Z

Autobusni i kamionski promet preusmjerit će se Starogradskom – Križevačkom i Kolodvorskom ulicom te u obrnutom smjeru kako bi se izbjegle eventualne blokade prometa – napominju iz gradske uprave

Ne propustite

U svega tjedan dana Koprivničanci su osjetili što znači zatvaranje važnih prometnih pravaca u gradu i okolici. Velik broj čitatelja obratio nam se s primjedbama zbog gradskih gužvi i čepova koji se stvaraju na pojedinim raskrižjima. Najgore je, kažu, u Starčevićevoj ulici, gdje se ispred upravne zgrade Podravke konstantno stvaraju kolone, a ne pomaže ni policijska patrola koja je povremenom angažirana da bi ubrzala protok vozila.

Podsjetimo, gužve su nastale zbog zatvaranja nadvožnjaka na državnoj cesti D41 i Križevačke ceste prošlog utorka. Kompletan promet koji bi inače prolazio gradskom periferijom sada je preusmjeren na sam grad.

Kada je u pitanju gradski promet ni danas za vozače nema dobrih vijesti. Naime, s današnjim danom zbog radova na Aglomeraciji zatvorena je jedna od glavnih prometnih kucavica, ulica Dubovec. Vozači će tako od danas pa do kraja radova koji su predviđeni za 12. svibnja, morati voziti prema posebnim propisima.

– Za stanare i hitne službe biti će osiguran promet, dok će se ostala osobna vozila preusmjeriti na ulicu Ljudevita Posavskog. Autobusni i kamionski promet preusmjerit će se Starogradskom – Križevačkom i Kolodvorskom ulicom te u obrnutom smjeru kako bi se izbjegle eventualne blokade prometa – napominju iz gradske uprave.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pjesme Podravine i Podravlja

FOTO/VIDEO Dvorana na pitomačkom festivalu popunjena je do posljednjeg mjesta, zapjevala i poznata Filipinka

Počeo je glazbeni festival Pjesme Podravine i Podravlja, tradicionalni festival koji već više od 30 godina privlači ljubitelje tradicionalne...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×