Skida gaće do kraja

Željko Korošec: Vraćam se, moje vrijeme tek dolazi

14:14h
0
Svestrani koprivnički umjetnik otkio nam je svoje ambiciozne planove // Foto: Mario Kos
Svestrani koprivnički umjetnik otkio nam je svoje ambiciozne planove // Foto: Mario Kos

Hitom “Gaće, gaćice” osvojio je srca brojnih Podravaca, a televizijskim nastupima nasmijao je mnoge Hrvate u domovini i inozemstvu. Svoju bogatu karijeru gradio je i u Njemačkoj gdje je čak uspio spavati s dvije žene u isto vrijeme, zaraditi koju marku i vratiti se natrag skromnom životu.

Željko Korošec, svestrani koprivnički umjetnik, živi u skromnoj kući u Ulici Dubovec u Koprivnici. Brine se o svojoj životnoj partnerici koja je nedavno doživjela moždani udar i teško je pokretna. Uz sve obveze koje su ga snašle, uspio je pronaći vremena za uvježbavanje glasa te priprema veliki povratak na javnu glazbenu i kulturnu scenu. Usto, u dogovoru s Marijanom Špoljarom, ravnateljom Muzeja grada Koprivnice dogovara i izložbu svojih slika u hlebinskoj galeriji.

– Dugo me nije bilo. Neki su me možda i zaboravili, no ja sam tu u sjeni i uvježbavam glas. Moje vrijeme tek dolazi i uvjeren sam da ću se vratiti bolji nego ikad. Pomalo sviram i gitaru, no tu baš i nisam previše vješt pa sve nade polažem u svoje glasovne sposobnosti – rekao nam je Korošec.

Dodao je kako ima mnogo ponuda za različite suradnje. Nedavno mu se javio i jedan tamburaški sastav iz Zagreba, koji je spreman uglazbiti njegove dvije autorske pjesme, a koje je napisao tijekom godina izbivanja iz koprivničkog, ali i javnog života Hrvatske.

Seks majstor

Osim svojih nespornih umjetničkih talenata, slikarstva i glazbe, Korošec je istaknuo kako je kroz godine istraživanja i stečenog iskustva došao do mnogih spoznaja kako čovjek može postati sretnija osoba. U današnjem užurbanom načinu života, sve je manje vremena za zajedništvo i uživanje, a on ima rješenje za te probleme. Ključ svega je, kaže, seks.

– Godinama sam proučavao tantru. Prije svega jer sam htio pomoći muškom rodu da, što je moguće više, uživa u životu. Do danas sam ugostio nekoliko poznatih Koprivničanaca, odvjetnika, policajaca i menadžera. O imenima ne želim javno govoriti, no vjerujte da se radi o krupnim ribama. Ključ svega je meditacija i spoznaja samoga sebe kroz te produhovljene vježbe. Svojim klijentima nisam uzeo ni kune, nisam im pružio nikakvu terapiju, već savjete kako postići ono što sam i sam postigao, a to je velika seksualna moć – istaknuo je on.

Ako mu je za vjerovati, Željkov osobni rekord je puna tri sata seksa. Trajalo bi i više, kaže, no partnerica to nije mogla podnijeti, bila je previše iscrpljena.

– Seksali smo se tri sata. Sva negativna energija izlazila je iz nas kroz znoj. Imali smo dva ručnika uz sebe i brisali si leđa, čelo, lice… Uživao sam u tom činu i činjenici da je ona sretna. P…. joj je bila vrela, a meni je stajao i stajao. Ipak, ja sam izdržao više, ona nije mogla – pohvalio se Korošec.

Uz pravilnu meditaciju i dobro poznavanje svoga tijela i duha, ističe, moguće je izdržati čak četiri do pet sati seksa. Na pitanje kada je posljednji put imao seksualni odnos i koliko je on trajao, Korošec je malo zastao, razmislio i otkrio:

– S obzirom na situaciju u kojoj sam se našao sa svojom životnom partnericom, moram vam reći da sam još više upoznao sam sebe kroz samozadovoljavanje koje je ponekad bolje od seksa. Što će vam seks s nekim kome nije do toga. To je onda monotono i nezanimljivo. Desna ruka ponekad može značiti više od partnera – njegov je savjet.

Korošec svakodnevno svira i uvježbava glas // Foto: Mario Kos
Korošec svakodnevno svira i uvježbava glas // Foto: Mario Kos

Ipak, Korošec je prije svega umjetnik i mnogo svog slobodnog vremena posvećuje slikama i glazbi. Uči akorde, svira gitaru i uvježbava svoj veliki povratak na javnu scenu tijekom iduće godine.

– Rekao sam vam, moje vrijeme tek dolazi. Nema mnogo glazbenika, kantautora koji imaju školovani glas. Nemam ga ni ja, zato sam odvojio puno, puno vremena za uvježbavanje glasa i blizu sam postignuća da samouvjereno mogu nastupati u javnosti. Tu i tamo na visokim dionicama glas još zna puknuti, no sve će biti spremno za moj povratak – poručio je Korošec.

U svojoj bogatoj karijeri napravio je više od sto kompozicija i tekstova pjesama. U najvećem broju tih tekstova govori se o njegovoj autobiografiji, ljubavi, seksu i još malo ljubavi.

I za kraj, njegova poruka našim čitateljima i svim ljudima na kugli zemaljskoj.

– Ne budite rob materijalnog. Pronađite više vremena za sebe, svoju duhovnost, prijatelje i partnera. Seksajte se svaki dan jer seks je pola zdravlja – u svom stilu završio je Korošec.