Šarmantne i sklone flertu

Žene rođene u ova tri znaka izluđuju svakog frajera i najveće su zavodnice horoskopa

Ako ste se ikad zapitali zašto su neke žene muškarcima privlačnije od drugih, odgovor na to donosi astrologija.

12:25h
0
Ilustracija // ingimage.com
Ilustracija // ingimage.com

Sigurno svatko u društvu ima barem jednu prijateljicu koja je uvijek najzanimljivija suprotnom spolu.

Ako ste se ikad zapitali zašto su neke žene muškarcima privlačnije od drugih, odgovor na to donosi astrologija, piše Index. Naime, postoje neki horoskopski znakovi koji jednostavno zrače seksepilom i privlačnošću, točnije njih tri, a upravo u njima se rađaju žene koje najlakše osvajaju muškarce.

Lav

Lavice odišu samopouzdanjem, što većina muškaraca obožava kod žena. One nikada nisu povučene ni sramežljive zbog čega su i najčešće u centru pažnje svakog društva, no imaju i jednu manu kada su u pitanju muško-ženski odnosi – sklone su flertanju i nevjeri.

Škorpion

Žene rođene u ovom znaku poznate su po tome da izluđuju frajere svojom sirovom seksualnom energijom kojom opijaju sve oko sebe. Obično i znaju što žele pa ako na nekoga bace oko, u trenu će ga i osvojiti i nitko ih u tom naumu neće moći spriječiti.

Strijelac

Odličan smisao za humor kojim uvijek šarmiraju muškarce, jedna je od glavnih odlika žena rođenih u ovom znaku. Žene strijelci zbog toga i najlakše sklapaju prijateljstva s frajerima, no obično ti osjećaji kod suprotnog spola brzo prerastu u nešto više.

čitam...