19.3 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
stiže zima

Zimska služba u Đurđevcu spremna je za sve izazove, osigurali dovoljno soli, radnika i mehanizacije
Z

Radni sastanak organiziran je u vezi održavanja sigurnosti i optimalne protočnosti na cestama tijekom predstojeće zimske sezone.

Ne propustite

U prostorijama Komunalnih usluga održan je radni sastanak na kojemu je sudjelovao i komunalni redar Grada Đurđevca.

Radni sastanak organiziran je u vezi održavanja sigurnosti i optimalne protočnosti na cestama tijekom predstojeće zimske sezone. Na sastanku je izvršena analiza prethodne zimske sezone, te su dogovoreni načini postupanja tijekom zimskih uvjeta, posebice u pogledu međusobnog izvješćivanja i koordinacije, preusmjeravanja prometa obilaznim pravcima, te mjerama za poboljšanje protočnosti i sigurnosti prometa, kao i povećanja broja vozača koji koriste zimsku opremu.

– Planom zimske službe Grada Đurđevca utvrđeni su prioriteti u čišćenju prilikom većih padalina, osigurano je 25 tona soli i 30 kubika kamenog posipala, te je jedanaest kamiona s ralicama i posipačima spremno za ovu zimu. Osim mehanizacijom, snijeg će se čistiti ručno, a za to je angažirano 15 radnika. Osim o lokalnim cestama, Komunalne usluge će brinuti da budu čiste staze, trgovi i parkirališta i to sukladno Planu zimske službe – istaknuo je komunalni redar Tihomir Robotić.

Potrebni novac za zimsku službu osiguran je iz gradskog proračuna, a obračun će se izvršiti temeljem stvarno odrađenih radova.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

3. kolo HALS za limačice i limače

Mali koprivnički atletičari u Križevcima osvojili pregršt medalja

Odlične rezultate ostvarili su natjecatelji Atletskog kluba Koprivnica na jučer održanom 3. kolu Hrvatske atletske lige sjever za limačice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×