0.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dostojanstveno za kraj

Znamo gdje će se graditi Centar za palijativu, traži se projektant
Z

Dokumentacija je vrijedna milijun i pol kuna i praktički smo sada u procesu izbora projektanta i vjerujem da će u narednim tjednima sam proces projektiranja započeti - kazao je ravnatelj Devčić

Ne propustite

Rođenih je sve manje, a populacija stari ponovilo se još jednom jutros tijekom posjeta bolnici od strane županijske vlasti. Starije osobe, u slučaju da obole od neizlječive smrtonosne bolesti na području županije nemaju baš veliki izbor niti priliku za adekvatnim smještajem u kojem bi kvalitetno proživjeli svoje posljednje dane.

- Oglas -

Izgradnja Centra za palijativnu medicinu i liječenje boli projekt je koji se spominje i priželjkuje godinama, a kako je danas kazao ravnatelj koprivničke bolnice, njegova je realizacija sve bliže.

Naime, Opća bolnica Dr. Tomislav Bardek pred nekoliko je dana preuzela ugovor o financiranju projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju novog, budućeg Centra vrijednog 78 milijuna kuna.

– Dokumentacija je vrijedna milijun i pol kuna i praktički smo sada u procesu izbora projektanta i vjerujem da će u narednim tjednima sam proces projektiranja započeti. Kroz tri do četiri mjeseca očekujemo preuzimanje projekta i daljnji razvoj procesa – kazao je Devčić.

- Oglas -

Poznata je i lokacija na kojem će se Centar za palijativu graditi.

– Bit će u djelu bolničkog dvorišta orijentiranog prema naselju Herešin – pojasnio je Devčić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ludbreška atrakcija

FOTO/VIDEO Roda Pera nije odletjela na jug, o njoj ove zime brine Stjepan: Prirasla nam je srcu, građani ju hrane i neopisivo joj se...

Poznato je da rode iz naših u toplije krajeve sele krajem kolovoza. No jedna roda ostala je Ludbregu, a...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti