Nezaboravan ulazak u 2020.

Znamo gdje je najbolji provod uza najluđu noć u godini! Slavite u Zrinskom uz bogati švedski stol, vesele ritmove i zabavu do zore

Prostor najveće sale za svečane prigode, gdje će se odvijati doček Nove godine, je odmah pored Pizzerije GROF, omiljene destinacije najfinijih grofovskih delikatesa.

12:30h
0

Još je malo mjesta ostalo za najluđu noć u godini!

Pozivamo vas da u velikom i ugodnom prostoru Ugostiteljstva Zrinski dočekate Novu 2020. godinu uz vesele ritmove grupe Quattro, puno finog jela i pića za super cijenu i zajamčenu zabavu koja vam je zagarantirana. Na vama je samo da skupite ekipu i rezervirate svoje mjesto!

Prostor najveće sale za svečane prigode, gdje će se odvijati doček Nove godine, je odmah pored Pizzerije GROF, omiljene destinacije najfinijih grofovskih delikatesa.  Okupljanje je od 18.30 do 19 sati, a posjetitelje čeka veliki i bogati švedski stol pun vrhunskih specijaliteta za sve ukuse. Tu su i dvije večere, u 21.30 te 1.30, otvoreni šank s alkoholnim i bezalkoholnim pićima i sve što je potrebno za nezaboravan provod.

Ne čekajte više ni sekundu nego nazovite na 099/252-8674 i rezervirajte svoje mjesto za doček Nove godine uz Quattro Band Koprivnica!

Rezervirati možete na broj 099/252 – 8674

čitam...