najluđa noć u godini

Znamo tko nastupa na dočeku i tko je pogodio i osvojio sanduk Somersbya

09:59h
0
Koncert Dražen Zečić
Foto: Ivan Brkić

Sada znamo i to! Za Novu godinu Koprivničance će zabavljati nitko drugi, nego Dražen Zečić!

Na Facebooku portala ePodravina sretnik koji je pogodio izvođača i metodom slučajnog odabira osvojio karton Somersbya je Miroslav Lesjak!

Po svoju gajbu može doći u redakciju portala ePodravina, u Martinovki u Koprivnici na prvom katu.

Dražen nas je zadnji put zabavljao u Koprivnici na trgu povodom Praznika rada 2018. godine, a posjećenost je bila ogromna pa vjerujemo da će tako biti i na dočeku i da je dobra zabava zagarantirana.

Osim najluđe noći u godini, u Koprivnici se sprema i Srednjovjekovni božićni sajam, u planu je i veliko klizalište na zelenoj površini kod crkve Sv. Nikole, Štefanjska utrka grada Koprivnice, a u tijeku je press konferencija na kojoj će biti predstavljeni svi detalji i program evenata.

Danas je predstavljen program koji počinje ove nedjelje paljenjem prve adventske svijeće ispred paviljona u gradskom parku, a završava na staru godinu koncertom Zečića.

Tijekom četiri tjedna uživat ćemo u programu kojeg su ove godine u suradnji osmislili Grad Koprivnica i Turistička zajednica Grada Koprivnice.

Gradonačelnik Mišel Jakšić na predstavljanju programa kazao je kako je u ovogodišnju Bajku uključen do sada najveći broj sudionika, a događanja će biti organizirana temeljem prošlogodišnjih iskustava o posjećenosti programa.

Renato Labazan direktor Turističke zajednice Grada Koprivnice naglasio je kako je prošlogodišnji Srednjovjekovni božićni sajam naišao na sjajan odaziv publike, posjećivali su ga i ljudi izvan Koprivnice, ali i Hrvatske te su ga ove godine odlučili produžiti na četiri vikenda.

Ovogodišnji Sajam bit će proširen na novo uređene prostore u podrumu Muzeja grada Koprivnice gdje će naši vinari izlagati svoja vina, a u dvorištu će sedam ugostitelja nuditi svoje proizvode.

– Sajam je  originalna priča koju nema nitko u Hrvatskoj i teško će ju imati jer smo 20 godina stvarali ekipu, naše majstore, zanate pretvarali u stare zanate i zahvaljujući njima, svima iz Udruge Anno domini možemo napraviti nešto originalno. Ovaj Srednjovjekovni božićni sajam, bit će sigurno najveći budući ćemo imati preko 30 objekata, koji će imati radno vrijeme, sedam ugostitelja i kritike da neće biti ponude padaju već sada u vodu. Ovo će biti najveći, najsadržajniji sajam uz atrakcije poput srednjovjekovnog jacuzija, umjetnika koji će na licu mjesta raditi i obrtnika – zaključio je Labazan.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW