24.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Župan Koren obišao radove na ljekarni u Drnju
Ž

Ne propustite

Župan Darko Koren i zamjenik župana Ivan Pal sa suradnicima danas su obišli radove na rekonstrukciji objekta u Drnju za potrebe buduće ljekarne u sastavu Županijskih ljekarni Koprivnica. U obilasku im se pridružio i ravnatelj Županijskih ljekarni Koprivnica Dragutin Korošec.

Projekt rekonstrukcije se financira se iz viška prihoda ljekarne iz ranijih godina, a investicija iznosi 780.000 kuna. Uz rekonstrukciju same ljekarne, koja će obuhvaćati oko 110 m2, uredit će se i okoliš. Izvođač radova je tvrtka MOD d.o.o. iz Koprivnice.

Završetak radova planira se sredinom srpnja nakon čega će početi opremanje ljekarne, te poslije toga otvorenje. Otvaranjem ljekarne znatno će se poboljšati kvaliteta života i ljekarničke usluge u Drnju, a obzirom da im se trenutno najbliže ljekarne nalaze u Đelekovcu i Goli otvorenje vrlo nestrpljivo iščekuju stanovnici Drnja, Torčeca, Sigeca i Peteranca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Ajmo Vatreni! Pogledajte atmosferu iz naših kafića, utakmica se gleda bez daha

Počelo je ludilo zvano Euro 2024! Naši vatreni se u Njemačkoj danas počinju boriti za prolazak teške skupine u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×