24.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
slijedi odluka

Županija će parovima sufinancirati potpomognutu oplodnju u Hrvatskoj ili inozemstvu
Ž

Sufinanciranje će moći ostvariti punoljetni i poslovno sposobni žena i muškarac koji su u braku ili izvanbračnoj zajednici

Ne propustite

Koprivničko-križevačka županija za tjedan dana mogla bi donijeti odluku o sufinanciranju medicinski potpomognute oplodnje.

Odlukom bi se sufinanciralo 50 posto troškova postupka, a maksimalno 1000 eura. Parovi bi ovu pomoć mogli dobiti najviše dva puta godišnje, neovisno o ishodu.

– Troškovima medicinski pomognute oplodnje, u smislu ove odluke, smatraju se troškovi usluga medicinski pomognute oplodnje sukladno cjeniku ovlaštene zdravstvene ustanove za provođenje postupaka, troškovi pregleda liječnika specijalista ginekologije te troškovi propisanih lijekova – stoji u odluci koju bi mogli izglasati županijski vijećnici.

Sufinanciranje će moći ostvariti punoljetni i poslovno sposobni žena i muškarac koji su u braku ili izvanbračnoj zajednici, koji imaju neprekidno prijavljeno prebivalište na području Koprivničko-križevačke županije najmanje jednu godinu prije podnošenja zahtjeva, a bračni ili izvanbračni drug u trenutku podnošenja zahtjeva te da je postupak medicinski pomognute oplodnje proveden u ovlaštenoj zdravstvenoj ustanovi u Republici Hrvatskoj ili u inozemstvu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

[eTV] RIJEKE PRAVDE Kandidatkinja HSS-a Kristina Škoda Vajdić: Birajte promjene, učinimo Hrvatsku boljom i pravednijom!

Na listi koalicije Rijeke Pravde u IV. izbornoj jedinici, lista 13. redni broj 4. nalazi se članica Županijske skupštine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×