19 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
LJETNI PROGRAM

Županijska Udruga slijepih organizirala radionicu za djecu, kroz aktivnosti shvatili su važnost tolerantnog društva
Ž

Djeca su pomoću naočala za simulaciju oštećenja vida iskusila koliko i kako vide osobe oštećenog vida, saznala kako koristiti bijeli štap kao osnovno pomagalo slijepih, a vježbale su i hodanje s istim.

Ne propustite

Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije u sklopu ljetnog programa Knjižnice i čitaonice Fran Galović Koprivnica održala je radionicu za djecu naziva Svi smo različiti, a opet smo isti. Polaznici su se upoznali s načinom na koji se slijepe osobe snalaze u prostoru, na kakve poteškoće nailaze i kako ih savladavaju.

Djeca su pomoću naočala za simulaciju oštećenja vida iskusila koliko i kako vide osobe oštećenog vida, saznala kako koristiti bijeli štap kao osnovno pomagalo slijepih, a vježbali su i hodanje s istim.

Igrali su, također, društvene igre namijenjene slijepim osobama te, u konačnici, naučili koliko je važno stvarati i imati tolerantno društvo koje poštuje drugačije od sebe.

Foto: Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Đurđevcu

Picoki, pripremite maramice, Kerekeš teatar dolazi sa svojom novom predstavom “Babinjak”

Salve smjeha orit će se u nedjelju u Domu kulture u Đurđevcu. Naime, nova predstava Ljubomira Kerekeša, "Babinjak", nakon ožujske...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×