PRIOPĆENJE

Županijski Stožer evidentirao 22 nova slučaja zaraze, preminula je jedna osoba

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije, bolest COVID-19 je potvrđena kod 6014 osoba, poručuju.

09:38h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije poslao je novo priopćenje.

– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako su nakon pristiglih nalaza testiranih uzoraka na SARS – CoV-2 virus na području županije potvrđena 22 nova slučaja bolesti COVID-19.

Na području županije trenutno su aktivna 63 slučaja bolesti COVID-19, ozdravilo je pet osoba, a na bolničkom se liječenju nalaze 24 osobe. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus (1936. godište) koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge bolesti.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije, bolest COVID-19 je potvrđena kod 6014 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 126 uzoraka sa sumnjom na SARS – CoV-2 virus – navodi županijski Stožer.

– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i nadalje apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se smanjio intenzitet i dinamika u širenju SARS – CoV-2 virusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana – dodaju.